Fifa 2012 İlginç gol sevinci :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2012 İlginç gol sevinci :))
Arkadaşlar dün sahurdan önce oynadığım fifa 2012 oyununda ilginç bir gol sevinci yakaladım :) sizlerle paylaşmak istedim kuzucuklarım :tebessüm: yorum sizin :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben neler gördüm :ehe

BreakerZote

BreakerZote

Üye
:ehe Daha Bir Çok Böle Bug lu Videosu Var

~Crusher~

~Crusher~

Üye
:ehe O ne ya öyle. :ehe

ANIL

ANIL

Admin
13te bunları görmek istemiyoruz sevinme daha iyi balotelli gibi :D

lolaman

lolaman

Üye
Ben ps3 de 2010 oynuyodum arkadaşta var o real madrid ben fenerbahçe cristianoyu aldı gidiyo baktım geçmek üzere faul yaptım frikiği kullandı volkan balotelli gibi hareketsiz duruyo top volkanın kafaya çarpıp uzaklaştı ve volkan hala balotelli gibi duruyo :D

Matador03

Matador03

Üye
Fifa 12 fails :P:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben ps3 de 2010 oynuyodum arkadaşta var o real madrid ben fenerbahçe cristianoyu aldı gidiyo baktım geçmek üzere faul yaptım frikiği kullandı volkan balotelli gibi hareketsiz duruyo top volkanın kafaya çarpıp uzaklaştı ve volkan hala balotelli gibi duruyo :D

:kop:

lolaman

lolaman

Üye
Gerçekten oldu dayımlara gitmiştik kuzenle o zaman oldu volkan hiç atlamadı adım atmadı olduğu yerde bekledi şansıma top tam kafaya geldide orta sahaya doğru uzaklaştı bu arada maç 2-1 ben kazandım :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Gerçekten oldu dayımlara gitmiştik kuzenle o zaman oldu volkan hiç atlamadı adım atmadı olduğu yerde bekledi şansıma top tam kafaya geldide orta sahaya doğru uzaklaştı bu arada maç 2-1 ben kazandım :ehe

bu yaz iki üç hafta oynadım. Kalecinin içinden geçen görünmeyen falan her türlü gol yedim

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
    Konu Sahibi
Dur bide ben upp diyim.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt