7'' android tablet oyunlarda sensör sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
7'' android tablet oyunlarda sensör sorunu
merhaba arkadaşlar geçen gün bir tablet aldım ana ekranda sensör çalılşıyor ama temple run asphalt gibi oyunlarda sağa sola hiçbir şekilde hareket etmiyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olurmusunuz ?

enes122

enes122

Üye
Oyun ayarlarında sensor kapalı olabilir mi

oqlahoma

Üye
Benim kardesiminde basina geldi cozumunu buluyoz onyo haipad smart plus 7"

cellat_93

cellat_93

Üye
    Konu Sahibi
bi yarış oyunu yüklemiştim sensörü seçtiğimde çalışmıyor temple run da da denedim yine olmadı ama ana ekranda iken nereye çevirsem ekran dönüyor aynı zamanda programlardada öyle

batusch01

Üye
benim tablette oyunda sağa sola gitmek için ileri geri itmek gerekiyor

Preloader

Preloader

Üye
bi yarış oyunu yüklemiştim sensörü seçtiğimde çalışmıyor temple run da da denedim yine olmadı ama ana ekranda iken nereye çevirsem ekran dönüyor aynı zamanda programlardada öyle

Aynı sorun bende de var ama benim tablet 9”

ahmet9062

Üye
Yok mu artık soruna çözüm bulan, tablet aldık bir hevesle ama en güzel oyunları oynayamıyoruz bu sorun yüzünden.

formuz

Üye
ayarlar - ekran - accelerometer coordinate system - default coordinate systemi seçin düzelir

qweasdzxc38

Üye
arkadaşlar bende de menulerde düzgün çalışıyor sensor ama oyunlarda ters algılıyor.
sağ yapıyorum sola gidiyor sol diyorum sağa gidiyor. Her oyunda böyle. Garantiye mi vermeliyim ?
ayarlar - ekran - accelerometer coordinate system - default coordinate systemi seçin düzelir
yaptım olmuyor bende hocam

Takipçi Satın Al

Üst Alt