Çileği Nasıl Yiyorsunuz? (resimli) ;)

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bütün mesajlarımı silmiş zaten burada port kasılmıyo :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konu amacından kayıyorda o yüzden:D
çileği bulsam yerim de karpuz var anca bu mevsimde,olgun çilek değilde tatsız çilek olur.

pelın_

Lan açm zaten

plusnettr

plusnettr

Üye
Mevsiminde. İftardan sonra şimdi yiyemiyoruz :d:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu konuların patent hakkı bana ait :ağlarım:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

pazar gününden itibaren

CABBAR

CABBAR

Üye
Len lan lan len:D sabredicen başka yolu yok,lokumlara mı bakıyorsun yoksa:D

Cidden yaa o lokumların içinde nasıl tutulur oruç:) Bu arada pelin_'in paylaştığı bi ressmi bilgisayara duvar kağıdı yapmıştım dayanamadım kaldırdım ahanda bu

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

pelın_

Kime nlmuş

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Diyoruz ki hazır para harcamıyorsun sodexo'on birikir:D
Unutmadan sana bi boyun askısı lazım akbili kaybetmekten düşürmekten iyi:D

- - - Eklendi - - -

Cidden yaa o lokumların içinde nasıl tutulur oruç:) Bu arada pelin_'in paylaştığı bi ressmi bilgisayara duvar kağıdı yapmıştım dayanamadım kaldırdım ahanda bu
Aylarca hatta nerdeyse yıllara gelicek,lokumcuda çalışırsa bıktıda çoktan o yüzden canı çekmez:D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
CABBAR

CABBAR

Üye

saat ona kadar oruçluyum şükredin kendinize

Kaçta başladın ki oruca?:hmmm Kaç saat yapıyor toplamda

- - - Eklendi - - -

Diyoruz ki hazır para harcamıyorsun sodexo'on birikir:D
Unutmadan sana bi boyun askısı lazım akbili kaybetmekten düşürmekten iyi:D

- - - Eklendi - - -

Aylarca hatta nerdeyse yıllara gelicek,lokumcuda çalışırsa bıktıda çoktan o yüzden canı çekmez:D

Ağzımın suyu akıyor yaa su ihtiyacım karşılanıyor bu resme baktıkca:ehe:

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

pelın_

Orucumu işyernde acıyorum malesef sodexhodan g.dyo para akbıl isne gelncede bunda haklsm sanrm boynuma asmalym ewet lokumdan bktm ama yınede arada yıyesm gelyo mesela suan lokum dzdım tezgaha meret mis gbi koktu

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Orucumu işyernde acıyorum malesef sodexhodan g.dyo para akbıl isne gelncede bunda haklsm sanrm boynuma asmalym ewet lokumdan bktm ama yınede arada yıyesm gelyo mesela suan lokum dzdım tezgaha meret mis gbi koktu
Başka zamanda bıktım diyorsun lokumdan ama bu boynuna akbili asma konusunda ciddiyim,çantanda gitmiyor:D

CABBAR

CABBAR

Üye
Adres versem o resimdeki lokumdan gönderir misin? Vallaha ciddiyim Afyonluyum Afyona gidene kadar dayanamayacağım:ehe

- - - Eklendi - - -

Ramazan gelince tatlı aşeriyorum adeta somuru:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Üst Alt