kullanıcıadları
Üye
çilekle beraber yirim ben bunu![]()
Onu bırakta bu fotoğrafı çok aradın mı

çilekle beraber yirim ben bunu![]()

Onu bırakta bu fotoğrafı çok aradın mı![]()
genelde bende çok var onlardan
yokgenelde bende çok var onlardan

yoo hiç zor değil ben google'a direk şunu yazdım çıktı: ''çilek yiyen masum görünen sinsi çocuk''
Masum bebek çilek yiyişi olanındanını araştırıp bulmaz zor olurdu zaten![]()

Len lan lan lenLan açm zaten
sabredicen başka yolu yok,lokumlara mı bakıyorsun yoksa
Len lan lan lensabredicen başka yolu yok,lokumlara mı bakıyorsun yoksa
![]()
Bu arada pelin_'in paylaştığı bi ressmi bilgisayara duvar kağıdı yapmıştım dayanamadım kaldırdım ahanda busaat ona kadar oruçluyum şükredin kendinizeKime nlmuş
Diyoruz ki hazır para harcamıyorsun sodexo'on birikirKime nlmuş

Aylarca hatta nerdeyse yıllara gelicek,lokumcuda çalışırsa bıktıda çoktan o yüzden canı çekmezCidden yaa o lokumların içinde nasıl tutulur oruçBu arada pelin_'in paylaştığı bi ressmi bilgisayara duvar kağıdı yapmıştım dayanamadım kaldırdım ahanda bu

saat ona kadar oruçluyum şükredin kendinize
Kaç saat yapıyor toplamdaDiyoruz ki hazır para harcamıyorsun sodexo'on birikir
Unutmadan sana bi boyun askısı lazım akbili kaybetmekten düşürmekten iyi
- - - Eklendi - - -
Aylarca hatta nerdeyse yıllara gelicek,lokumcuda çalışırsa bıktıda çoktan o yüzden canı çekmez![]()
:Başka zamanda bıktım diyorsun lokumdan ama bu boynuna akbili asma konusunda ciddiyim,çantanda gitmiyorOrucumu işyernde acıyorum malesef sodexhodan g.dyo para akbıl isne gelncede bunda haklsm sanrm boynuma asmalym ewet lokumdan bktm ama yınede arada yıyesm gelyo mesela suan lokum dzdım tezgaha meret mis gbi koktu

Adres versem o resimdeki lokumdan gönderir misin? Vallaha ciddiyim Afyonluyum Afyona gidene kadar dayanamayacağımOrucumu işyernde acıyorum malesef sodexhodan g.dyo para akbıl isne gelncede bunda haklsm sanrm boynuma asmalym ewet lokumdan bktm ama yınede arada yıyesm gelyo mesela suan lokum dzdım tezgaha meret mis gbi koktu

7.30 da uyandımKaçta başladın ki oruca?Kaç saat yapıyor toplamda
- - - Eklendi - - -
Ağzımın suyu akıyor yaa su ihtiyacım karşılanıyor bu resme baktıkca: