Sitede 'Lan' Demek Yasak Değilmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bana baksana lan.. sen kimle konuştuğunun farkındamısın lan, yürü git lan.. işine demekle, şansa bak la demek arasındaki farka bakılarak üyenin şahıslara-mı yoksa video-ya, yada kendisine ilginç gelen konuya yönelik mi olmuş? buna bakılarak yasaklılık getirilir. İşin aslı üyenin rahatsızlığı durumunda müdahale edilir.
Bunun serbest kullanımı yada yasaklar arasında bir yeri kesin olarak yoktur. Şikayet üzeri, yönetici tarafından kullanım şekline ve yerine bakılarak işlem yapılır.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
-şansa bak lan :)
-harbiden lan çok şanslısın
-kıskanma oğlum
-ne diyorsun lan sen :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yok lan yasak değil :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Lan yasak değil reşwan adminim çok güzel açıklamış..
Şansa bak lan espri manasında kullanılmış ve direk kişiye söylenmemiş olduğundan hiçbir zararı olamaz..
Ama mesela aynı örnek geçenlerde başıma geldi..
Bir nokia konusunda telefon eleştirisi yapıyoduk..
Nokia fanının biri çıkıp ''Nediyosunuz lan'' demesi beni çıldırtmıştı.. Şikayet ettim silindi..Direk kişiye hakaret..
Arada böyle bir fark var..
Biri espriyken diğeri ban sebebi..
Kullanıldığı yere göre değişir..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Göbek adın Ugur Dündar mı?
O verdigin örnekler video da geçen cümleler

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Göbek adın Ugur Dündar mı?
O verdigin örnekler video da geçen cümleler

Misal veriyorum bu her zaman olan bişey..
Sen müfettiş gadget mısın benim yorumlarımı takip ediyorsun..
bay kambermisin sen?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yeni mesajlar bölümünde kuyruk bırakıyosun takip ediyorum ben de

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam takipte kalın.. Biz sizi sonra ararız

codblackops2

codblackops2

Üye
Yakalanmışız :ehe
Kardeşim onu yazdığım konuya bak ordaki videoda rambo_ft öyle diyordu ben de onun lafını oraya döktüm.
Yoksa ben bu sitede kimseye ''lan'' demem .konu açmadan önce bir kere daha düşünün.

- - - Eklendi - - -

Bana baksana lan.. sen kimle konuştuğunun farkındamısın lan, yürü git lan.. işine demekle, şansa bak la demek arasındaki farka bakılarak üyenin şahıslara-mı yoksa video-ya, yada kendisine ilginç gelen konuya yönelik mi olmuş? buna bakılarak yasaklılık getirilir. İşin aslı üyenin rahatsızlığı durumunda müdahale edilir.
Bunun serbest kullanımı yada yasaklar arasında bir yeri kesin olarak yoktur. Şikayet üzeri, yönetici tarafından kullanım şekline ve yerine bakılarak işlem yapılır.
Konuyu açan arkadaşın haberi yok o videoda arkadaş öyle söylüyordu bende onu yazıya döktüm ben bu sitede hiçbir şahsa hiçbir kimseye ''lan'' demem.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Landa lan boşverin lan :ehe

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar arasında olur fakat rahatsızlık verici bi durumda şikayet edilerek durum bildirilir bence

lolaman

lolaman

Üye
Lan deme lan babam kızıyo lan :D :kop:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bartu abide yine furkan abinin(Rambo_FT)'nin yıldırımı yakaladığı videoya yazmıştı yoksa kişiye denmiş birşey yok :oke:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Biraz kibar olun lan değil len diyiverin gari. Lan ne demek kökü ne anlamı ne biken var mı? Bilmediğimiz bir kelimeyi neden yıllardır kullanıyorum ülen.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şansa bak lan'ı furkanın konusunda yazmıştım çünkü konudaki videoda
"Şansa bak lan tam videoya alıyodum"dedi

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt