pileleleleleleeeeee :halay3: Kardişim bana darılmadın dimi somuru:
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: pileleleleleleeeeee Genişletmek için tıkla ... Kardişim bana darılmadın dimi
pelın_ __xXx__' Alıntı: sana yazıyorum cevap vermiyorsun Genişletmek için tıkla ... bende sana yzdım send cv vermedın ama
__xXx__' Alıntı: sana yazıyorum cevap vermiyorsun Genişletmek için tıkla ... bende sana yzdım send cv vermedın ama
Hex4d0r Üye MasteLaa' Alıntı: Ne güzel memleketmiş orası Genişletmek için tıkla ... Bir de kışı görsen
Adilx05 Üye Vatron' Alıntı: Murat? aynı yaşta olduğumuzu pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tabi Abi Sen yeni Gelenlere Bakma
Vatron' Alıntı: Murat? aynı yaşta olduğumuzu pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... Tabi Abi Sen yeni Gelenlere Bakma
-efşan Üye MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada.
MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada.
Adilx05 Üye phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ...
phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim benim. Duygusala bağlayacaksınız beni gece gece. Sizleri seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Biz de seni çok ama çok seviyoruz abim
TheM-CK' Alıntı: Eyvallah Kardeşim benim. Duygusala bağlayacaksınız beni gece gece. Sizleri seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Biz de seni çok ama çok seviyoruz abim
Hex4d0r Üye Adilx05' Alıntı: Bi Sene Kaldım Orda Askerden Sonra İliklerim Donduydu Genişletmek için tıkla ... 1-2 sene önce en sert kışı geçirdik Gece yağmur yapdı sabah yollar buz
Adilx05' Alıntı: Bi Sene Kaldım Orda Askerden Sonra İliklerim Donduydu Genişletmek için tıkla ... 1-2 sene önce en sert kışı geçirdik Gece yağmur yapdı sabah yollar buz
codblackops2 Üye TheM-CK' Alıntı: MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada. Genişletmek için tıkla ... Unuturmuyuz onu Mübarek adam
TheM-CK' Alıntı: MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada. Genişletmek için tıkla ... Unuturmuyuz onu Mübarek adam
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Kardişim bana darılmadın dimi Genişletmek için tıkla ... yok bee sıkma canını keyfine bak ben kimseye darılmam rahat ol
MasteLaa' Alıntı: Kardişim bana darılmadın dimi Genişletmek için tıkla ... yok bee sıkma canını keyfine bak ben kimseye darılmam rahat ol
-efşan Üye DreaMagiC' Alıntı: Bağlayalım abi duygusala sen ağla ağlayalım sen gül gülelim bizde seni seviyoruz abim Genişletmek için tıkla ... Bak bu fena geldi.Vallahi ağlarım şimdi.
DreaMagiC' Alıntı: Bağlayalım abi duygusala sen ağla ağlayalım sen gül gülelim bizde seni seviyoruz abim Genişletmek için tıkla ... Bak bu fena geldi.Vallahi ağlarım şimdi.
pelın_ nda 19 kişi bu konuyu okuyor. (18 üye ve 1 misafir) pelın_, totti_pk, phasan, codblackops2, Pondusss+, Adilx05, jackalmami, ynsemrekose, DreaMagiC, v0ld3m0rt1s, __xXx__+, sulh123, cardanadam, greenmile+, Hakanmtn54
nda 19 kişi bu konuyu okuyor. (18 üye ve 1 misafir) pelın_, totti_pk, phasan, codblackops2, Pondusss+, Adilx05, jackalmami, ynsemrekose, DreaMagiC, v0ld3m0rt1s, __xXx__+, sulh123, cardanadam, greenmile+, Hakanmtn54
MasteLaa Üye TheM-CK' Alıntı: MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada. Genişletmek için tıkla ... Ramazan geldi abim bol bol ederim inşallah Ama buralar da yanıyor artık abim dua ettiğim gün yağmur yağıyordu burada İnşallah yağar abim orada
TheM-CK' Alıntı: MasteLaa buralar yine çok sıcak, yağmur yok. Bir daha dua etsene. En Son ettiğinde sel olmuştu burada. Genişletmek için tıkla ... Ramazan geldi abim bol bol ederim inşallah Ama buralar da yanıyor artık abim dua ettiğim gün yağmur yağıyordu burada İnşallah yağar abim orada
-efşan Üye phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ... Yine mi evleniyorsun?
phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ... Yine mi evleniyorsun?
__xXx__ Üye pelın_' Alıntı: bende sana yzdım send cv vermedın ama Genişletmek için tıkla ... görmemişim özür dilerim nasılsın
pelın_' Alıntı: bende sana yzdım send cv vermedın ama Genişletmek için tıkla ... görmemişim özür dilerim nasılsın
Amaru Shady Üye phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ... yine mi evleniyorsun
phasan' Alıntı: Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız Genişletmek için tıkla ... yine mi evleniyorsun