opera mobile ile ilgili bi sorum olucaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile ile ilgili bi sorum olucaktı
ya arkadaşlar internetten 6.37 gb boyutunda bi dosya indiricem her seferinde 2048 mb da kalıyo sinir oldum.Kendi tarayıcısından da indirme linkine bastıktan dosya hiç bişey olmuyo. Dosya indirme programı fln da aradım ama bişey bulamadım.Lütfen yardım edin :(

outofdark

outofdark

Üye
hiç 6 gb'lık dosya indirmeyi denemedim ama uc browser'ı bi dene

burakkk97

Üye
ya arkadaşlar internetten 6.37 gb boyutunda bi dosya indiricem her seferinde 2048 mb da kalıyo sinir oldum.Kendi tarayıcısından da indirme linkine bastıktan dosya hiç bişey olmuyo. Dosya indirme programı fln da aradım ama bişey bulamadım.Lütfen yardım edin :(

hafiza kartiyla ilgili bi sey olmasi lazim cunku bende de 4096da kaliyo

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
    Konu Sahibi
uc browser da indirme limiti var benim bildiğim 6.37 gb indirmez galiba .
Hafıza kartında ne gibi bi sorun olabilir ki ? 6634 mb boş yer var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
dostum o büyüklükteki dosyayı telden indirmen zor. Git bi cafeye 1 saatte iner

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
    Konu Sahibi
evde olsam pc den indiririmde yurtta beleş interneti bulmuşken indiriyim dedim :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Bende dungeon hunteri ındirmek için çok uğrasmıştım.uc den indirmedi. Opera mini ve mobileden de indirmedi sırf 300 mb için 2gb harcadım. Fakat normal tarayıcıdan denedim oldu. Sana tavsiyem tarayıcıda wap ile bağlanıyorsan onu internet ile yap çünkü wapta mesaj vs geldiği zaman kesiliyo devam ev deyince yeniden başlatıyordu. Ama her seferinde 2048 mbde kalıyosa bence sınırı o kadardır. Pc den indir o zaman.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
opera da download olayı çok problem yaratıyor en ufak dosya da dahi problem yaptığını gördüm herkeste oluyormu bilmem ama bende operada aniden bağlantı kopukluğu bile oluyor bu konuda yardımcı olacak tek program uc browser indirilen dosya cokmu uzun pause vererek durdurabilir istediğiniz zaman start vererek devam ettirebilirsin oldu ki sarj bitti indirdiğin dosya yada video 100mb ve sen 70mb indirdin ve aniden sarj bitti telefonu açtıktan sonra kaldığı yerden devam ettirebilirsin download işlemleri mi çoğunlukla uc browser den hallederim ve hiç bir şikayetim de yok

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
opera da download olayı çok problem yaratıyor en ufak dosya da dahi problem yaptığını gördüm herkeste oluyormu bilmem ama bende operada aniden bağlantı kopukluğu bile oluyor bu konuda yardımcı olacak tek program uc browser indirilen dosya cokmu uzun pause vererek durdurabilir istediğiniz zaman start vererek devam ettirebilirsin oldu ki sarj bitti indirdiğin dosya yada video 100mb ve sen 70mb indirdin ve aniden sarj bitti telefonu açtıktan sonra kaldığı yerden devam ettirebilirsin download işlemleri mi çoğunlukla uc browser den hallederim ve hiç bir şikayetim de yok

evet operanın indirmelerinde sorun var uc den iyi değil ama uc de 300 mb bişeyi indirmek için 2gb harcadım neredeyse olmadı en son kendi tarayıcısıyla indirdim. Sorunsuz indirdi.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Mobilde fazla boyutta içerk indirmk gerçektende sorunlu

Malamadrı

Malamadrı

Üye
evet operanın indirmelerinde sorun var uc den iyi değil ama uc de 300 mb bişeyi indirmek için 2gb harcadım neredeyse olmadı en son kendi tarayıcısıyla indirdim. Sorunsuz indirdi.

Ben 500mb kadar uzunlukta dosya indirdim hiç bir sorun yaşamadım üstelik arka arkaya dosya sıraladım sabaha kadar hepsini indirmiş yani kısaca uc browser de uzunluk önemli değil hepsini sorunsuz indiriyor sizleri bilmem ama bende sorun yok

- - - Eklendi - - -

sen uc browserını bir üst versiyonunu kur onda dene bi benim kullandığım 7.9 hepsine bin basar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ben 500mb kadar uzunlukta dosya indirdim hiç bir sorun yaşamadım üstelik arka arkaya dosya sıraladım sabaha kadar hepsini indirmiş yani kısaca uc browser de uzunluk önemli değil hepsini sorunsuz indiriyor sizleri bilmem ama bende sorun yok

- - - Eklendi - - -

sen uc browserını bir üst versiyonunu kur onda dene bi benim kullandığım 7.9 hepsine bin basar

kardeş Bende 8.4 kurulu. Dungeon hunteri yükleyince şöyle oldu indirdi iyi tamam 270 megabayt oldu yüzdesini falan da gösteriyo sonra yüzdesini falan göstermeyi bıraktı hiç ellemedim 300 megabaytlık dosyanın içine yazılıyordu o 80 megabayt daha indirdi 300 mblik oyun 350 mb oldu yüklemedi öyle olunca da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt