[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdi şöyle mağazada seasons zaten yok dostum. Angry Birds var ve yine Angry Birds var ve Angry Birds Rio var Seasons zaten yok :) Benim takıldığım Angry Birds ilk oyunun neden 2 tane farklı olarak mağazada bulunduğuydu ama neyse. Telefona mecbur kalıp Flashta attım biraz tip biriyim Hackle uğraşmayayım demiştim ama olmassa yapacaz artık sorun değil. Önce o iki dosyanın signedi varmı bakacam yoksa hackleyip kuracam dediğim gibi paylaşım için teşekkürler senide sorularla bunalttık. İyi günler.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
:D Estafurullah, mağazada ne var inan bilmiyorum. Burası daha iyi, önizleme destek vs. Bence direk hackle, sonuçta ilerde de lazım olur :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bi tane signed buldum deneyeyimde hackleyecem artık bi ben kalmışım hacksiz :D

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
:alkis

mevlut_204

mevlut_204

Üye
Tsk

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hackledim kalan 2 dosyayıda kurdum hayırlı olsun :D

Bu arada Angry Birds 1.6.3 sürümünü mağazadan yüklemiş olanlar sadece 'Angry Birds v2.0.2 Birdday Party'
dosyasını yükleyerek o bölümü eklemiş oyunu güncellemiş olurlar ben öyle yaptım. Teşekkürler iyi günler

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
İyi Eğlenceler :oke:

amficci

amficci

Üye
çok güzel teşekkürler:alkis

caner5588

caner5588

Üye
:tşk:

sbilen

sbilen

Üye
eyvallah kardeş tşk.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
angry birdsün save dosyası veya dosyaları nerede bilgin varmı tass_co1983? telefonu formatlayacamda kaldığım yerden devam etmek istiyorum :)

BreakerZote

BreakerZote

Üye
:tşk:

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

angry birdsün save dosyası veya dosyaları nerede bilgin varmı tass_co1983? telefonu formatlayacamda kaldığım yerden devam etmek istiyorum :)

Angry Birds'ün save dosyaları "private\20030E51" klasöründe. Hafızayı hatırlamıyorum, 2 dosya olmalı. highscores.lau ile settings.lau Bu iki dosyayı alacaksın.

Angry Birds Rio ve Season save dosyaları nerede bilmiyorum ama :hmmm

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Tamam teşekkür ettim angry birds save dosyası yeterli rio ve seasons lazım değil şimdilik :)

eahercai

eahercai

Üye
çok teşekkürler

Üst Alt