Alcatel-Ot 995 Alınırmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
Alcatel-Ot 995 Alınırmı?
Herkese merhaba Alcatel-Ot 995 teknosada 599 tl oldu ve ben almayı düşünüyorum sizce bu fiyata alınırmı özellikleri iyi bnce fiyatıda iyi gibi bütçem zaten 600 tl yorumlarınızı bkliyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fena bir telefon değil aslında ama Arcatel olunca. :) 1.4 ghz sanırım 512 de ram var ne derece yeterli bilemeyeceğim sanırım ICS de almıyor :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Dün elimde inceledim. Onun yerine para ekleyip neo v almak daha mantıklı. Menü geçişleri felaket kasıyor.

KayraBey

KayraBey

Üye
ICS gelmemesi bence sorun olmaz.Adam gibi çalışan ICS görmedik zaten :)

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
benim bütçem bu kdar yani 600 tl kıyasla.com dan araştırdım baya kendi fiyatlarını geçiyor ve bu fiyata göre ekranıda çok iyi bnce bana yardımcı olurmusunuz bu fiyata başka telefon da olabilir neo v yi bnde sevdim oda 699 tl teknosada indirimde ama malesef bütçemi aşıyor cevaplarınızı bekliyorum

Elektr0

Elektr0

Üye
benim konum var bu telefon hakkında oraya video koymuştum ICS güncellemesi alacak diye yazmaktaydı...

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
özellikler iyi telefonunda alınırmıki işte marka falan güvenilir olurmu kullananlardna yada iyi bilenlerdne yorum bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
özellikler iyi telefonunda alınırmıki işte marka falan güvenilir olurmu kullananlardna yada iyi bilenlerdne yorum bekliyorum

marka benden senden büyük yani alcatel ... yıllanmış şarap gibi --- tek sorunu telefon ile gelen ara yüz kasma donma yapıyor diye biliyorum ama tabi android kendi arayüzünede geçebilirsin ve performans artışı saglar fprumda kullanan yok galiba sen genede forumlrda sürekli gez yada teknoloji magazalarına git ...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bilmiyorum belki arayüzü hatalıdır. Ama yavaştı.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kardeşim cihazı kullanan biri olarak sana yardımcı olmaya çalışacağım

o donmalayı neden yapıyo bende anlamış değilim zaten android denen işletim sistemi stabil çalışmıyor o yüzden ikide bi günceleme gelir ki gelse de fazla değişien birşey olmuyor ama son günceleme yağ gibi akıyo denilmekde
ben cihazımdan gayet memnunum zaten internet ve oyun için almıştım ve su ana kadar tüm ihtiyaçlarıma cevap verdi diyebilirm mesela nova gibi 2 gb lık oyunu hiç kasmadan oynadım asfalt 7 yi deneme fırsatım olmadı yükleyemedim çünki
Ses konusunda fena değil tabi 5800 gibi sesde kalite beklemem ek lazım kamerası 5 mp hd gayet güzel çekimler yapabiliyo

benim diyeceklerim bu kadar yine merak ettiğin birşey olursa sorabilirisn

furkan176

furkan176

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için çok teşekkürler zazum peki sarjı ne kdr gidiyor? bnde sevdim teşefonu görünüşü güzel ve bu özelliklere fiyatı çok iyi son güncellemedede donma kalkıyosa bir problem olmaz ve buda çok iyi olur:D

aksuoglu

Üye
samsung omina 2 300tl. cep teletonu genel katogotisinde ayin 5de hangisini alayim die bi konu acmistim onu oku mani tavsiye ederim...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
cevaplarınız için çok teşekkürler zazum peki sarjı ne kdr gidiyor? bnde sevdim teşefonu görünüşü güzel ve bu özelliklere fiyatı çok iyi son güncellemedede donma kalkıyosa bir problem olmaz ve buda çok iyi olur:D

kardeşim kullanmana göre değişiyor içinde 1500 mah lık batarya günlük 1 saat net işde 50 mesaj 30 dk görüşmeyle 2 gün gidiyo ama oyun oynarsan falan 1 gün yetmiyo bile

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bence alcatel telefon alınmaz malcatel telefon alınır:ehe:kop2:

serdar7345

Üye
Ben aldım kardeş müthiş bir smartphone tavsiye ederim.. HDMİ kablosu lazım TVye bağlamak için ama hiçbir yerde bulamadım bilginiz varsa cevabınızı beklerim...?

kulba ezel

kulba ezel

Üye
bu cihazı aldım..pişmanda degilim :) herkes markaya takmış durumda.marka derdim olsaydı ıphone alırdım.
cihaz hakkında biraz bilgi vereyim.
ekranı kocaman :) oyun internet için cidden çok güzel.fotoları titredigi zaman iyi çekmiyor ama ben memnunum.neticede bir telefon.fotograf mak.degil..sesi çok fazla degil ama yinede iş görür.ilk güncelleme ile radyosu aktif oluyor.radyo diyenler yalan söylüyor yani :) geçişler öyle yavaş falan degil.go launcher kullanıyorum ve memnunum.şarjı her android tel gibi çok fazla gitmiyor.wifi yi 3g yi falan kapattıgınızda çok rahat bir günü çıkartıyor.ama oyunlara dalıp wifi yi açık bırakırsanız çok hızlı şekilde pil bitiyor.kılıf ve koruyucu türkiyede yok şu an.e bay üzerinden bataryası dahil getirtebilirsiniz.
bence bu fiyata alabileceginiz piyasadaki tek telefon..

kadirkurt-28

Üye
dostum geçen hafta ablama telefon almak için teknosaya gittik orada telefonu aldım kullandım ben telefondan anlarım yeterince.özellıklerıne baktıktan sonra dedım heralde 1000 tl civarı ancak 599 tlyi duyunca ablama tereddüdsüz al dedim oda aldı cep kask flan yaptırdık bendede turkcell t20 vardı root room işinden anlarım telefonun kendi arayüzü hakkı var kasıyor telefonda gereksiz çok şey var bende telefonu root ettim gereksiz şeylerı kaldırdım go launcherı yukledım telefon fişek gibi oldu
ayrıca video kalitesine hayram kaldım gerçekten hd çekim yapıyor ,şarjı 2-3 gun gidiyormus ablam öyle diyor gta 3 oyununu sorunsuz şekilde açıyor.bence tereddüdsüz al. saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt