MasteLaa
Üye
Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem
Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım daŞimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam
![]()

Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem
Yaşar'ım Radyoculuğa merak saldım daŞimdilik sadece şarkı çalıyor ama ilerki günlerde inşallah konuşmalı yapacam istek felam alıcam
![]()

O benim Okey im![]()
![]()

Bana Ordan Yarım Adana Abi
![]()

Okey Tası Anlamında Dedim Abim İciniz mi Fesat YahuYok artık![]()

vay hüsnücan, goş geldin![]()

Goş geldin![]()
vay hüsnücan, goş geldin![]()

okey ?![]()
Okey Tası Anlaminda 
![]()
tövbe tövbee
okey ?![]()

Kuzum biz de bağlanıp istek istesek reklam olur hem![]()
İnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan 
çok güzel. 1-2 sorum olacak:
![]()
stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı?

Bir Okey Sevdasıdır Gidiyor![]()

Biz de varız yani
Bu Flatcast'dan kuruyorum Chat'liİnternet üzerinden işte tanıdıklar arasında felan
![]()

Adres Ne ?
stream olarak mı yayın yapıyorsun? bir site üzerinden mi yoksa wma9 encoder ile kendi bilgisayarından mı? sabit ip var mı?
Sabit ip üzerinden yapacam her halde ters bir durum olmazsa. İnşallah bir terslik çıkmaz da başlarım