Amanın mantı mı gördüm ne :blink:
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Ee Alpay ? Anlat Genişletmek için tıkla ... Neyi mesela Sunum hazırlıyorum kusra bakmayın
MasteLaa' Alıntı: Ee Alpay ? Anlat Genişletmek için tıkla ... Neyi mesela Sunum hazırlıyorum kusra bakmayın
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Yeni gelen arkadaşlarımız buyrun bizim meşhur yemeğimiz Genişletmek için tıkla ... Kayseri mantısııı Bim de satılıyor
StunnerDead' Alıntı: Yeni gelen arkadaşlarımız buyrun bizim meşhur yemeğimiz Genişletmek için tıkla ... Kayseri mantısııı Bim de satılıyor
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Amanın mantı mı gördüm ne Genişletmek için tıkla ... aa yeni farkettim sende kayseridensin neresindensin
tinasoft' Alıntı: Amanın mantı mı gördüm ne Genişletmek için tıkla ... aa yeni farkettim sende kayseridensin neresindensin
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Kayseri mantısııı Bim de satılıyor Genişletmek için tıkla ... Eheh Onlar birşey mi biz ev yapımı yiyoruz
MasteLaa' Alıntı: Kayseri mantısııı Bim de satılıyor Genişletmek için tıkla ... Eheh Onlar birşey mi biz ev yapımı yiyoruz
MasteLaa Üye alpayoktay' Alıntı: Neyi mesela Sunum hazırlıyorum kusra bakmayın Genişletmek için tıkla ... Ne sunumu yahu İşin var seni tutmuyoruz değil mi
alpayoktay' Alıntı: Neyi mesela Sunum hazırlıyorum kusra bakmayın Genişletmek için tıkla ... Ne sunumu yahu İşin var seni tutmuyoruz değil mi
VKUCUKSAHİN Üye StunnerDead' Alıntı: aa yeni farkettim sende kayseridensin neresindensin Genişletmek için tıkla ... Adama topraağaam diyoruz yeni farkettim diyor Yeşilhisar hocam sen
StunnerDead' Alıntı: aa yeni farkettim sende kayseridensin neresindensin Genişletmek için tıkla ... Adama topraağaam diyoruz yeni farkettim diyor Yeşilhisar hocam sen
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: Eheh Onlar birşey mi biz ev yapımı yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Benim annemde eskiden yapardı ama artık uğraşmıyor Eskiden bıkmıştım ama şimdi mum ile arıyorum Oranınkisi başkadır mantıya bayılırım
StunnerDead' Alıntı: Eheh Onlar birşey mi biz ev yapımı yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Benim annemde eskiden yapardı ama artık uğraşmıyor Eskiden bıkmıştım ama şimdi mum ile arıyorum Oranınkisi başkadır mantıya bayılırım
Otroligt Üye MasteLaa' Alıntı: Ne sunumu yahu İşin var seni tutmuyoruz değil mi Genişletmek için tıkla ... Yok ya öğretmen ödev vermişti önümüzdeki dönem için yapıyorum 15dk sonra biter arada bakıyorum buraya
MasteLaa' Alıntı: Ne sunumu yahu İşin var seni tutmuyoruz değil mi Genişletmek için tıkla ... Yok ya öğretmen ödev vermişti önümüzdeki dönem için yapıyorum 15dk sonra biter arada bakıyorum buraya
StunnerDead Üye tinasoft' Alıntı: Adama topraağaam diyoruz yeni farkettim diyor Yeşilhisar hocam sen Genişletmek için tıkla ... Benim kafa uçuk hocam Ben sivaslıyım . Talas da oturuyorum
tinasoft' Alıntı: Adama topraağaam diyoruz yeni farkettim diyor Yeşilhisar hocam sen Genişletmek için tıkla ... Benim kafa uçuk hocam Ben sivaslıyım . Talas da oturuyorum
StunnerDead Üye MasteLaa' Alıntı: Benim annemde eskiden yapardı ama artık uğraşmıyor Eskiden bıkmıştım ama şimdi mum ile arıyorum Oranınkisi başkadır mantıya bayılırım Genişletmek için tıkla ... Dolapta var bir poşet yarın yerim
MasteLaa' Alıntı: Benim annemde eskiden yapardı ama artık uğraşmıyor Eskiden bıkmıştım ama şimdi mum ile arıyorum Oranınkisi başkadır mantıya bayılırım Genişletmek için tıkla ... Dolapta var bir poşet yarın yerim