Yurt dısından airsoft getirip satın![]()
Çevren geniş ise telefon alıp sat. Ilk 1 taneden başla. Ama öyle yüksek modeller değil çin malı. Mesela 200 tl aldıysan 300 sat.
bir işe atılmak için bilgi tecrube gerekir
bir işe atılmak için bilgi tecrube gerekir
Hocm bozulursa çevreye ayıp olur o iş sakat gibi.Ama güzel şeyler söylüyorsunuz devam edelim olacak gibi.
Eminönü tahtakaleye gidip oyuncak toptancılarına bir bakacam pep ve cailu oyuncakları falan alabilirim onlarıda kadıköyde küçük bi tezgah açıp artık ne satarsa hesabı olacak gibi hayırlısı inş bakalım.

70 tl için 220 tl riske atıyoruz.Sakat bence ben çinden bişeyler alırsam genelde telefon kılıfı gibi ucuz şeyler alırım.Kargoya takılma olmuyor 70 dolar altı.çinden ürün getirtecek biri olaraktan sana yardım edeyim..
şu sıralar tablet fena gidiyor...
piyasayı araştır mesela AINOL marka tabletlerin alıcısı çok (1 taneside benim)
eğer bu işe gireceksen yardım edeyim...
TR de ainol satan yer 1 tane var oda kazık satıyor zaten..
çinden gelişi 220 lira olan taleti 350 TL ye satıyor.
TR garantisi felan diyor ama fasafiso bence onlarda garanti için çine gönderiyordur geri
neyse yine çinden getirtip TR de satan var onlarda 300-350 civarına veriyor..
sen 220 ye getirtip 290 a felan satarsan alıcı bulursun...
kargo süresi ücretsiz kargo Çin hava postasıyla 15-20 sürüyormuş..
özel kargoyla 4-8 gün. ama 30 TL fark çıkıyor...
ücretsiz kargo ise yalan zaten tablet fiyatına ilana dahil ediyorlar...
500 lira para varsa 1 tane getirterek başla derim
ayrıca gümrük derdine ise kutu üzerine 100 dolar altı hediye diye felan yazıdırtınca gümrüge takılmadan vergisiz geçiyormuş.
bende öyle yaptırdım. 2-3 tane birden alırsan sanırım gümrüge takılacaktır... veya farklı isim ve adres belirtirsen 2 tanede gelir..
daha çok ayrıntı lazımmı![]()
benim dediğim fiyat 1 model için..
diğer modellerde değişiyor fiyatı![]()
70 tl için 220 tl riske atıyoruz.Sakat bence ben çinden bişeyler alırsam genelde telefon kılıfı gibi ucuz şeyler alırım.Kargoya takılma olmuyor 70 dolar altı.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca 15-20 gün gelecek ve 70 tl kazanacam valla vasat iş bence.
yoo... 1 tane 1tane getirip satan varHocam sizin dediğiniz iş için büyük oynamak gerek türkiye distribütör olacaksın ki kazanacaksın.Bana uymaz yani.Teşekkürler ilgi için.

Tamam hocam nasıl yapcaz özelden anlat gelecek ay bi tane getirtiyim.Bide saış işi gg den mi olacak?
risk sadece gümrük diyebilirm..
bu konuda uzman bir satıcı var 15bin civarında satışı var ve güvenilirliği % 97
risk konusu dediğim gibi kargo nun gümrük derdi
- - - Eklendi - - -
yoo... 1 tane 1tane getirip satan var
konuştum kendisiylede 1 er gün arayla 5 tane sipariş vermiş
5 inide satmış 320 liradan... valla sen bilirsin..
haa o 1 taneyide satamazsa zaten süper tablet kendin kullan
ürün başı % 30 kar edeceksin daha ne istiyorsun..
sattıgın 3 tabletten 1 tane parası çıkacak.
istersen 320 ye sat yani satacagın fiyatı sen bilirsin...
param olsa ben yapıcamda neyse tüm paramı bu tablete verdim şuan
- - - Eklendi - - -
distribütör mevzusunda ise gümrüğe takılman % 100 diyebilirim
%20 vergi vereceksin.. baktımda şimdi aynı pakette 2 tane birden gelebiliyormuş..
fiyat sınırı 75 euro heralde onun hakkında tam bilgi bulamadım..
Sadece o şekilde getirtmek için Mali Müşavir ile vs. görüşmen gerekiyor. İthalat izni vs. vs. çok uğraşı var. Hediye olarak yazdırma işide artık bitti gibi. İçinden faturası çıkınca yine vergi kaçacaklığı oluyor. Gerçi Çinli arkadaşlar Oyuncak ayıların içine Telefon zulalamaya çok istekliler
Faturayı'da hallettirebilirsin ama tavsiye etmiyorum.
2-3 tane bir arada getirtirsen takıldımı sittin sene alamazsın.(2 tanede problem olacağını zannetmem biri arkadaş hediye diyebilirsin. Kuralda 3 tane ve fazlası ithalat.) Ayrıca 3-4 ay boyunca ayda 1 getirtirsen de ithalata girecektir ve vergi kaçakçısı durumuna düşebilirsin. Gümrük memurları apt*l değilSadece o şekilde getirtmek için Mali Müşavir ile vs. görüşmen gerekiyor. İthalat izni vs. vs. çok uğraşı var. Hediye olarak yazdırma işide artık bitti gibi. İçinden faturası çıkınca yine vergi kaçacaklığı oluyor. Gerçi Çinli arkadaşlar Oyuncak ayıların içine Telefon zulalamaya çok istekliler
Fiyat sınırı 75 € ve ayrıca bu muaflık yılda 5 defaya mahsus. Gerçi şu ana kadar takip edildiğini görmedim. Reklam olmasın isim vermeyim bu yurtdışı alışveriş siteleriyle ilgili bir destek forumunda yöneticiyim![]()
.bu konu benimde kafamı karıştırmıştı biraz araştırdımda2-3 tane bir arada getirtirsen takıldımı sittin sene alamazsın.(2 tanede problem olacağını zannetmem biri arkadaş hediye diyebilirsin. Kuralda 3 tane ve fazlası ithalat.) Ayrıca 3-4 ay boyunca ayda 1 getirtirsen de ithalata girecektir ve vergi kaçakçısı durumuna düşebilirsin. Gümrük memurları apt*l değilSadece o şekilde getirtmek için Mali Müşavir ile vs. görüşmen gerekiyor. İthalat izni vs. vs. çok uğraşı var. Hediye olarak yazdırma işide artık bitti gibi. İçinden faturası çıkınca yine vergi kaçacaklığı oluyor. Gerçi Çinli arkadaşlar Oyuncak ayıların içine Telefon zulalamaya çok istekliler
Fiyat sınırı 75 € ve ayrıca bu muaflık yılda 5 defaya mahsus. Gerçi şu ana kadar takip edildiğini görmedim. Reklam olmasın isim vermeyim bu yurtdışı alışveriş siteleriyle ilgili bir destek forumunda yöneticiyim
EDIT: Faturayı düşük miktarda göstertebilirsin ama Gümrük Memurlarıda araştırma yapabiliyorlar maalesef.