neden android oyunları daha güzel

Sponsorlu Bağlantılar

hugu16

Üye
    Konu Sahibi
neden android oyunları daha güzel
senelerdir nokia kullanıcısıyım bu kadar rezalet oyunlar olurmu tamam güzellerine diyecek sözüm yok ama on oyundan üç tanesi mi güzel olur c7 im var ama En kısa zamanda samsung a geçeceğim daha fazla ilgi çekici seçenekleri olduğunu düşünüyorum gerek programlar gerekse oyunlar açısından...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ucuz android al dolaş dur bu açmıyor bu yüklenmiyor.
Madem androide terfi edeceğim diyorsun o zaman bütçen 1000 liranin üzerinde olacak.Altında ise bulaşma. Ikinci elde en az 600 700 lira para ayır.
Neyse konuya dönelim.
1) 1 - 2 gb ram ile her uygulamayı dedem ve ninemde acar. Symbianda o kadar ram daha görmedim duymadım ;)
2) symbian cihazlar tek çekirdek ve gayet stabil.
Androidli telefonlar 2 - 4 çekirdekli. Bakıniz samsung S3 dört çekirdekli.
3) androidli cihazlar kaliteli gpu ile (grafik işlemcisi) oyunlarda bir adım önde.
4) Nokia symbian , Meego desteğini kaldırıyor. Firmalar neden oyun program uygulama yazsınki. Android te arkada google var.

Simdi benim görüşüm. Kimse üzerine alınmasın darılmasın.

Sırf oyun oynamak için android alınmaz. Madem öyle al bir psp çatır çatır oyun oyna.
Android işletim sistemi daha halen STABIL değil benim gözümde. Marketi zaten komedi. 10.000 civarında virüslu dosya markette. Denetleme sıfır.

Karar senin. Buyur geç

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Tommy Vercetti, symbianbelle ve 1 kişi daha
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
android symbiana göre çok daha gelişmiş bi işletim sistemi olabilir. Fakat bazı konularda gerçekten çok sıkıntılı hangi konular mi:
bundan 7 ay önce abim n8ini sattı yerine htc evo 3d aldı. Telefon 2. Gün yere düştü ve ekran paramparça n8i defalarca ekranının üzerine betona düşürmesine rağmen halen sağlam bir telefondu.c7 nin de sağlamlık konusunda n8den kalır yani yok. Yani elindeki telefon kadar sağlam bir telefonu bin 500 lira da versen bulamazsın androidte.
Yine başka bir neden. Multitasking yok Yani çoklu uygulama. Abim telefonda oyun oynarken oyunu kapatmadan menüye gelip başka bir uygulama açınca oyun kapanıyor ve kaldığın yerden devam edemiyorsun. Burada şunu söylüyor ve hakkı da: 1den 2den fazla uygulama açamayan telefon tabi kasmaz. Ben şahsen 603 kullanıyorum gayet memnunum Ha tamam oyun çıkmıyor olabilir fazla oyun oynamam zaten de. Uygulama yönünden fakir değil. 30 küsur uygulama var telefonda daha ne uygulaması istiyorsunuz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
android symbiana göre çok daha gelişmiş bi işletim sistemi olabilir. Fakat bazı konularda gerçekten çok sıkıntılı hangi konular mi:
bundan 7 ay önce abim n8ini sattı yerine htc evo 3d aldı. Telefon 2. Gün yere düştü ve ekran paramparça n8i defalarca ekranının üzerine betona düşürmesine rağmen halen sağlam bir telefondu.c7 nin de sağlamlık konusunda n8den kalır yani yok. Yani elindeki telefon kadar sağlam bir telefonu bin 500 lira da versen bulamazsın androidte.
Yine başka bir neden. Multitasking yok Yani çoklu uygulama. Abim telefonda oyun oynarken oyunu kapatmadan menüye gelip başka bir uygulama açınca oyun kapanıyor ve kaldığın yerden devam edemiyorsun. Burada şunu söylüyor ve hakkı da: 1den 2den fazla uygulama açamayan telefon tabi kasmaz. Ben şahsen 603 kullanıyorum gayet memnunum Ha tamam oyun çıkmıyor olabilir fazla oyun oynamam zaten de. Uygulama yönünden fakir değil. 30 küsur uygulama var telefonda daha ne uygulaması istiyorsunuz

:nono: Android'te multitasking var. Çoğu Android'te Menu tuşuna basılı tutarak multitasking menüsü açılabilir. HTC One X ve Google Nexus gibilerinde ise multitasking tuşu vardır.

- - - Eklendi - - -

ama MeeGo hariç hiçbir sistemde Symbian kadar iyi multitasking yok, bu bir gerçek.

• Beğen
Tepkiler: LORİEN
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

htc evo 3d'de gorilla glass var. yani dediğin gibi düşüp kırılması zor. Hadi kırıldı, bence asla n8 daha sağlam olamaz. Bide telefon hakkında yorum yapmadan önce iyice araştır kurcala. Multi tasking var androidli cihazlarda.

luckysleven

luckysleven

Üye
yil 2012 teknoloji tavan yapmis androidde multitasking yok deniyor : )

TheCower

TheCower

Üye
Telefonu bilmeyenlerin, kullanamayanların yapacağı bir yorumdu bu. Meegoda acayip bir multitasking var. Telefon her yönü ile işlevsel. Ve androidde de var.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

:nono: Android'te multitasking var. Çoğu Android'te Menu tuşuna basılı tutarak multitasking menüsü açılabilir. HTC One X ve Google Nexus gibilerinde ise multitasking tuşu vardır.

- - - Eklendi - - -

ama MeeGo hariç hiçbir sistemde Symbian kadar iyi multitasking yok, bu bir gerçek.

evet dediğin gibi multitasking var ama bunu tam anlamıyla yerine getirmiyor.

- - - Eklendi - - -

htc evo 3d'de gorilla glass var. yani dediğin gibi düşüp kırılması zor. Hadi kırıldı, bence asla n8 daha sağlam olamaz. Bide telefon hakkında yorum yapmadan önce iyice araştır kurcala. Multi tasking var androidli cihazlarda.

evet n8den sağlam değil o telefon ilk düşüşünde çıt diye kırıldı ekran. Ayrıca multitasking işlemi var fakat bunu android cihazlar tam anlamıyla yerine getirmiyor. Öyle olsa zaten o telefonlar bizimkilerden daha çok kasar çünkü android rami çok harcıyor. Dediğim gibi bir oyun oynuyorsun ama menü tuşuna bastın ve oyunu kapatmadan başka bir uygulama açtın tamam home tuşuna uzun basınca açık uygulamaları gösteriyor fakat oradan oyunu açtığın zaman göreceksın ki oyunu yeniden başlatıyor. Bunun neresi multitasking.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Neden acaba:)

legend5858

legend5858

Üye
bıktık yahu bu symbian oyun çıkarmıyor lafından gider 1.500 2000 lira arası bayılırsın bi andoridli telefona alır oynarsın sana söyleyim ilk başta sürekli oyun oynarsın daha sonra bakmazsın bile sadece birini beklerken ve ya gece uyuyamadığın zaman açar oynarsın 15 20 dk yeter cep telefonu oyun için kullanılmaz.Forever pc forever counter strike 1.6 online :D :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

???

Neyi kastediyorsun? Tarayıcıda sayfayı yüklemeye ara vermesi dışında büyük bi eksiği yok.

multitasking işlemi var fakat bunu android cihazlar tam anlamıyla yerine getirmiyor. Öyle olsa zaten o telefonlar bizimkilerden daha çok kasar çünkü android rami çok harcıyor. Dediğim gibi bir oyun oynuyorsun ama menü tuşuna bastın ve oyunu kapatmadan başka bir uygulama açtın tamam home tuşuna uzun basınca açık uygulamaları gösteriyor fakat oradan oyunu açtığın zaman göreceksın ki oyunu yeniden başlatıyor. Bunun neresi multitasking.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
multitasking işlemi var fakat bunu android cihazlar tam anlamıyla yerine getirmiyor. Öyle olsa zaten o telefonlar bizimkilerden daha çok kasar çünkü android rami çok harcıyor. Dediğim gibi bir oyun oynuyorsun ama menü tuşuna bastın ve oyunu kapatmadan başka bir uygulama açtın tamam home tuşuna uzun basınca açık uygulamaları gösteriyor fakat oradan oyunu açtığın zaman göreceksın ki oyunu yeniden başlatıyor. Bunun neresi multitasking.

bende yeniden başlatma gibi bir durum olmuyor.

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
Madem androide terfi edeceğim diyorsun o zaman bütçen 1000 liranin üzerinde olacak.Altında ise bulaşma. Ikinci elde en az 600 700 lira para ayır.
Neyse konuya dönelim.
1) 1 - 2 gb ram ile her uygulamayı dedem ve ninemde acar. Symbianda o kadar ram daha görmedim duymadım ;)
3) androidli cihazlar kaliteli gpu ile (grafik işlemcisi) oyunlarda bir adım önde.
4) Nokia symbian , Meego desteğini kaldırıyor. Firmalar neden oyun program uygulama yazsınki. Android te arkada google var.

Sırf oyun oynamak için android alınmaz. Madem öyle al bir psp çatır çatır oyun oyna.
Android işletim sistemi daha halen STABIL değil benim gözümde. Marketi zaten komedi. 10.000 civarında virüslu dosya markette. Denetleme sıfır.

Karar senin. Buyur geç

çok güzel anlatmışsin durumu

sek07

Üye
telefonda oyun mu oynanır :D bütün symbian 3 hd oyunları elimde ama tek speedx ile shift oynuyorum oda arada sırada :))

- - - Eklendi - - -

oyunda grafik kalitesine bakarım ona göre oynarım zaten telefondaki oyunlarda grafik diye bişey yok :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
telefonda oyun mu oynanır :D bütün symbian 3 hd oyunları elimde ama tek speedx ile shift oynuyorum oda arada sırada :))

- - - Eklendi - - -

oyunda grafik kalitesine bakarım ona göre oynarım zaten telefondaki oyunlarda grafik diye bişey yok :)

Eline hiç 4S almamışsın belli :)

cortex47

cortex47

Üye
Neyse konuya dönelim.

Karar senin. Buyur geç

aslında bcm2763 çok çok çok iyi bir gpu. yani aslında sgx543 ile yarışır derecede. ama işlemciden kaybediyor symbian telefonlar.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
5-10 tane uygulamayı açtıktan sonra hepsi kaldığı yerden devam ediyor mu pekı.

hiç aynı anda o kadar açma gereği duymadım. tarayıcı mesajlaşma müzik çalar ve app killer . Aynı anda en fazla bu kadar. Oyun oynarken diğerlerini kapalı tutuyorum, batarya ömrü önemli :D

Üst Alt