Uygulama Blood And Glory hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Blood And Glory hilesi
Blood and glory için androide hile var mı? Oyun çok zor adam öldüremiyorum 3.turnuvada

baranselona

baranselona

Üye
hile bilmiyorum ama ben 6. turnuvadayım biraz uğraşırsan geçersin :D ha bide kılıç al kendine para biriktirip...

PriZm

PriZm

Üye
Olabildiğince kalkan kullanmaya çalış ve düşmanın Special vuruşlarından kaçmaya çalış(kalkanla değil :D sağa sola kaçarak.)

katates

katates

Üye
    Konu Sahibi
Olabildiğince kalkan kullanmaya çalış ve düşmanın Special vuruşlarından kaçmaya çalış(kalkanla değil :D sağa sola kaçarak.)

hile bilmiyorum ama ben 6. turnuvadayım biraz uğraşırsan geçersin :D ha bide kılıç al kendine para biriktirip...

Hiçbir şey almadım şuan 3.turnuvanın finalindeyim 5 levelim tüm skill pointleirimi HP ye verdim 500 HP var.

9500 de param var paraya ne almamı önerirsiniz? Sadece armor mu yoksa kılıç felan mı?

baranselona

baranselona

Üye
parayla şu 95 lik gücü olan kılıcı al bence... fiyatıda 9000 li bişeydi ben 8. turnuvadaydım heralde onu alacam :D

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben de şu an 9.turnuvatayım.
Gerçekten çok zor bir oyun.
95 vuran kılıcı alana kadar başka hiçbirşey satın almadım para biriktirdim 95 liği bi alınca 6 - 7 li kombolar yapınca adam neredeyse ölüyordu son vurus 285 kritik çıkarıyor.
Kalkanım halen oyuna başlarken verdiği kalkan :)
Kalkan kullanma gereksinimi duymuyorum sürekli sağ sağ ile kaçıyorum.
Ama bi hilesi varsa fena olmaz :) En azından para hilesi :)

smecit

smecit

Üye
Kalkan hikaye en iyisi şöyle yap olabildiğince paranı biriktir, iyi kılıç almaya çalış ve atak skil ine aban. sağ sol yön tuşlarını iyi kullan. eski turnuvalara tekrar katıl para biriktir.

blacktalon

blacktalon

Üye
hile programıyla mümkündür ben etenity warriorta en son gem ile alınan silah ve sınırsız para yapmıştım ve defenderda da sınırsız para yapılabliyor :) istiyorsan pmden anlatayım

Peocawe

Peocawe

Üye
Şu lanet oyunu T20 ye kuruyorum oyun tam açılırken yani menü kısmını geçip girerken oyundan atıyor. Uyuz oldum çokta hoşuma gitmişti. :D

ByRdv

Üye
hilesiz 7. levele geldim artık canım 850 de oldugu için kötü gitmeye başladı iksirde para da bitti hileyi denedim suanda oynuyorum

mnglmn

Üye
FeC!

FeC!

Üye
Ya hortlasmısınız ben de yazayım :) Oyun cok kolay ki :D sadece saga sola kacarak 7 ciye falan geldim. Kalkan almadım bile. :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Ya hortlasmısınız ben de yazayım :) Oyun cok kolay ki :D sadece saga sola kacarak 7 ciye falan geldim. Kalkan almadım bile. :ehe
bazen sağ gösterip sol vuruyorlar yada sol gösterip sağ vuruyorlar:ehe Hp'in iyi değilse ileri bölümlerde teke alıyorlar hemde :D

FeC!

FeC!

Üye
Evet bazen kafam karısıyo :D

byturkcell

Üye
ben elite turnuvaya geçicem az kaldı bi deikili kılıç nasıl alınıyo ya

legend789

Üye
Selam. Blood & Glory (NR) hilesi lazım. yardımcı olur musunuz ?

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bu oyunun hilesini IPod Touch 4th Gen. de yapmıştım ama android te var mı bilmiyorum -olması lazımdı internette videolar var-.

Adempakalin

Üye
14500 bırıktirip 170 ve critik vuran kılıcı aldım.2 3 vurustan sonra rakip yere dusuo (skip lediğimiz sahneler yani).ancak can 300 şuan :D .
Para hilesi varsa diye baktım aslında ama bulur ve kullanırsam oyunu oynamam sanırım.Hatta keyif almak için armor bile almıycam :D

SIMONS

Üye
Şu an elimde 370 lik kılıç var bide hilesiz 35000 para var son turnuvadaki son adamı bi geçemedim ama zor oyun

Üst Alt