codblackops2
Üye
al gardını![]()
Vatron 2

al gardını![]()

Kızdığın zaman Allahı düşün derin nefes al ve şeytanın bu halini görünce nasıl sevineceğini düşün. Şunuda unutma kızmak sana bi getiri saglamaz anca şerre düşersin.
Anladığım kadarıyla baban biraz cahil ve geçmişte dertler görmüş annende zaten zavallı dertten başka bişi görmemiştirki bunun hıncını çıkarabilecek tek pasif varlık sensin. En kısa yoldan 'aldırma' derim.kendi hayatına bak. Ha eğer annen baban istediğin gibi olsun mutlu bi aile olalım dersen onların suyuna gitmeye çalış onlar bir kızınca sen 5 kızma alttan al ve kafana takma çunku onlarda istemiyo ama kızdıktan sonra anlıyolar fakat laf ağızdan cıkmış oluyo anlatabildimmi. Ayrıca bi psikologtanda yardım almanızı tavsiye ederim. Ailene gelecekte sana neler olabıleceği hakkında bilgi verir. Buyuk ihtimalle anen baban kendilerine çeki düzen verirler. Nede olsa Türk toplumunda 'Önce Allah Sonra Doktor' gelirmiş. Geçmiş Olsun...
(bu arada sen ss koyan eleman mısın? Tipim nasıl diye?)

Vatron 2![]()
![]()
edit: bu değilmiş rezil olduk![]()

Anlamadım![]()
Hm bi daha gelirsen haber et okul zamanında bi elime alayım seni
Sen demiyon diye kimse demeyecek mi
- - - Eklendi - - -
2gün önce ordaydım![]()

mobil değilsen mesajdaki değiştirilmiştir yazısına tıkla
Anladığım kadarıyla baban biraz cahil ve geçmişte dertler görmüş annende zaten zavallı dertten başka bişi görmemiştirki bunun hıncını çıkarabilecek tek pasif varlık sensin.
Hm bi daha gelirsen haber et okul zamanında bi elime alayım seni![]()

İsmail in derdinden ismail anlar.Keşke uniye ankaraya gelebilsen...Sanal ortamda yardımcı olamıyorum.Ama yüz yüze olsak sana çok yardımım dokunurdu..
Arkadaşım öncelikle Allah ıslah etsin seni de senin içerisinde olduğun durumu da ailevi meselelerini de. Ben de ailevi çok sorunlar yaşıyorum. Benim de hayattan çekip gitmemi gerektiren konular var fakat bunları kafaya takmıyorum. Senin de takmamani tavsiye ediyorum. 16 yaşındayım. Diyarbakırlıyım Ben normalde çok sabırsız biriyimdir bu ufak konular için geçerli. Ben annemi sirozdan 4 yaşında kaybettim ve hiç mi hiç hatırlamıyorum. Bi tane üvey annem var. Kendisinin hakkını asla ödeyemem çünkü bana Kuran'ı öğretti. Ben öz kardeşlerim arasında en küçüğüyüm. Benden küçük üvey kardeşlerim var. Sürekli üvey kardeşlerim sayesinde ablamlar ile üvey annem arasında kavga tartışma çıkıyor. Ben bundan çok rahatsız oluyorum. Bazı kavgaları vs arkadaşlarıma anlattığım zaman hepsi bana sabır diliyo yerinde olsaydım o eve bi daha gelmezdim falan diyorlar ama ben bunlara pek aldırış etmiyorum. Gerçekten anlatsam burda kavga sebeplerini gülersiniz ufacık bi şeyin nasıl büyük bir tartışmaya girdiğini duyunca gülersiniz. Evde bostan sebeplerden kavga çıkıyor. Bunları takmamak gerek.
SONUÇTA:
"HAYAT DEVAM EDIYOR"

Abi sana tek tavsiyem "FARKINDALIK" Pm den link atabilirim.

Allah'tan ümit kesilmez. Tövbe et ve yardım dile. Göreceksin, için öyle bir ferahlayacak ki, seni alıkoyan o şey bir anda ortadan kaybolacak, zevk alacaksın. Kendini yeniden bulacaksın
Mevlana ne demiş; 1000 kere tövbe etsen yine gel.

inşallahÜniversitede düzgün bir arkadaş çevresi edin kendine.Kendine vakit ayır Kuran oku mealiyle tabi tefsir dinle muhakkak doğru yolu bulacaksın![]()