Kendimi düzeltemiyom :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
Kızdığın zaman Allahı düşün derin nefes al ve şeytanın bu halini görünce nasıl sevineceğini düşün. Şunuda unutma kızmak sana bi getiri saglamaz anca şerre düşersin.
Anladığım kadarıyla baban biraz cahil ve geçmişte dertler görmüş annende zaten zavallı dertten başka bişi görmemiştirki bunun hıncını çıkarabilecek tek pasif varlık sensin. En kısa yoldan 'aldırma' derim.kendi hayatına bak. Ha eğer annen baban istediğin gibi olsun mutlu bi aile olalım dersen onların suyuna gitmeye çalış onlar bir kızınca sen 5 kızma alttan al ve kafana takma çunku onlarda istemiyo ama kızdıktan sonra anlıyolar fakat laf ağızdan cıkmış oluyo anlatabildimmi. Ayrıca bi psikologtanda yardım almanızı tavsiye ederim. Ailene gelecekte sana neler olabıleceği hakkında bilgi verir. Buyuk ihtimalle anen baban kendilerine çeki düzen verirler. Nede olsa Türk toplumunda 'Önce Allah Sonra Doktor' gelirmiş. Geçmiş Olsun...

codblackops2

codblackops2

Üye
Kızdığın zaman Allahı düşün derin nefes al ve şeytanın bu halini görünce nasıl sevineceğini düşün. Şunuda unutma kızmak sana bi getiri saglamaz anca şerre düşersin.
Anladığım kadarıyla baban biraz cahil ve geçmişte dertler görmüş annende zaten zavallı dertten başka bişi görmemiştirki bunun hıncını çıkarabilecek tek pasif varlık sensin. En kısa yoldan 'aldırma' derim.kendi hayatına bak. Ha eğer annen baban istediğin gibi olsun mutlu bi aile olalım dersen onların suyuna gitmeye çalış onlar bir kızınca sen 5 kızma alttan al ve kafana takma çunku onlarda istemiyo ama kızdıktan sonra anlıyolar fakat laf ağızdan cıkmış oluyo anlatabildimmi. Ayrıca bi psikologtanda yardım almanızı tavsiye ederim. Ailene gelecekte sana neler olabıleceği hakkında bilgi verir. Buyuk ihtimalle anen baban kendilerine çeki düzen verirler. Nede olsa Türk toplumunda 'Önce Allah Sonra Doktor' gelirmiş. Geçmiş Olsun...
(bu arada sen ss koyan eleman mısın? Tipim nasıl diye?)

Son cümle :allalla:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
İsmail in derdinden ismail anlar.Keşke uniye ankaraya gelebilsen...Sanal ortamda yardımcı olamıyorum.Ama yüz yüze olsak sana çok yardımım dokunurdu..

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
evet vardı öyle konum tıkla
Anladığım kadarıyla baban biraz cahil ve geçmişte dertler görmüş annende zaten zavallı dertten başka bişi görmemiştirki bunun hıncını çıkarabilecek tek pasif varlık sensin.

aynen. Ünide gitmeyi plânlıyom zaten. İnşallah bende hidayete ererim

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
İsmail in derdinden ismail anlar.Keşke uniye ankaraya gelebilsen...Sanal ortamda yardımcı olamıyorum.Ama yüz yüze olsak sana çok yardımım dokunurdu..

Ankara istanbul eskişehir bunları çok istiyom. Puanım çokta iyi değil ama çokta kötü değil

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Arkadaşım öncelikle Allah ıslah etsin seni de senin içerisinde olduğun durumu da ailevi meselelerini de. Ben de ailevi çok sorunlar yaşıyorum. Benim de hayattan çekip gitmemi gerektiren konular var fakat bunları kafaya takmıyorum. Senin de takmamani tavsiye ediyorum. 16 yaşındayım. Diyarbakırlıyım Ben normalde çok sabırsız biriyimdir bu ufak konular için geçerli. Ben annemi sirozdan 4 yaşında kaybettim ve hiç mi hiç hatırlamıyorum. Bi tane üvey annem var. Kendisinin hakkını asla ödeyemem çünkü bana Kuran'ı öğretti. Ben öz kardeşlerim arasında en küçüğüyüm. Benden küçük üvey kardeşlerim var. Sürekli üvey kardeşlerim sayesinde ablamlar ile üvey annem arasında kavga tartışma çıkıyor. Ben bundan çok rahatsız oluyorum. Bazı kavgaları vs arkadaşlarıma anlattığım zaman hepsi bana sabır diliyo yerinde olsaydım o eve bi daha gelmezdim falan diyorlar ama ben bunlara pek aldırış etmiyorum. Gerçekten anlatsam burda kavga sebeplerini gülersiniz ufacık bi şeyin nasıl büyük bir tartışmaya girdiğini duyunca gülersiniz. Evde bostan sebeplerden kavga çıkıyor. Bunları takmamak gerek.
SONUÇTA:

"HAYAT DEVAM EDIYOR"

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
FeC!

FeC!

Üye
Abi sana tek tavsiyem "FARKINDALIK" Pm den link atabilirim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah'tan ümit kesilmez. Tövbe et ve yardım dile. Göreceksin, için öyle bir ferahlayacak ki, seni alıkoyan o şey bir anda ortadan kaybolacak, zevk alacaksın. Kendini yeniden bulacaksın :oke:

Mevlana ne demiş; 1000 kere tövbe etsen yine gel.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle Allah ıslah etsin seni de senin içerisinde olduğun durumu da ailevi meselelerini de. Ben de ailevi çok sorunlar yaşıyorum. Benim de hayattan çekip gitmemi gerektiren konular var fakat bunları kafaya takmıyorum. Senin de takmamani tavsiye ediyorum. 16 yaşındayım. Diyarbakırlıyım Ben normalde çok sabırsız biriyimdir bu ufak konular için geçerli. Ben annemi sirozdan 4 yaşında kaybettim ve hiç mi hiç hatırlamıyorum. Bi tane üvey annem var. Kendisinin hakkını asla ödeyemem çünkü bana Kuran'ı öğretti. Ben öz kardeşlerim arasında en küçüğüyüm. Benden küçük üvey kardeşlerim var. Sürekli üvey kardeşlerim sayesinde ablamlar ile üvey annem arasında kavga tartışma çıkıyor. Ben bundan çok rahatsız oluyorum. Bazı kavgaları vs arkadaşlarıma anlattığım zaman hepsi bana sabır diliyo yerinde olsaydım o eve bi daha gelmezdim falan diyorlar ama ben bunlara pek aldırış etmiyorum. Gerçekten anlatsam burda kavga sebeplerini gülersiniz ufacık bi şeyin nasıl büyük bir tartışmaya girdiğini duyunca gülersiniz. Evde bostan sebeplerden kavga çıkıyor. Bunları takmamak gerek.
SONUÇTA:

"HAYAT DEVAM EDIYOR"

Allah sana da bol dayanıklılık versin.
Ben ne bileyim 19 yıldır aynı ıluğuna bu durum sıkılmaya başladım hemde baya bi :(

- - - Eklendi - - -

Abi sana tek tavsiyem "FARKINDALIK" Pm den link atabilirim.

At bakalım onuda okuyalım :)
Sağolasın :.

- - - Eklendi - - -

Allah'tan ümit kesilmez. Tövbe et ve yardım dile. Göreceksin, için öyle bir ferahlayacak ki, seni alıkoyan o şey bir anda ortadan kaybolacak, zevk alacaksın. Kendini yeniden bulacaksın :oke:

Mevlana ne demiş; 1000 kere tövbe etsen yine gel.

Yapamıyorum işte onu. Tevbeyi etmemle gene aynı hatayı yapmam 10 dakka sürmüyo :(
Küçükken çok sağlam bi kişliğim vardı şimdi 10 dakka sahip olamıyom kendime :@

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Bundan 3 Ay Once 5 Senelik Sevdiqim Tarafindan Aldatildim Ve Ayrildim ..

Kendimi Ickiye Vurdum .. Hayatimda Boyunca Icmemisim .. 21 Yasindan Sonra Icmeye Basladim ..

1 Gun 2 Gun 3 Gun 4 Gun .. Ictiiim Ictim .. Sabaha Kadar Damar Muzikler .. Anneye Baqirma .. Kardesi Azarlama ..

24 Saat Telefona Bakma Bakma Belki Bir Mesaj Gelir Diye .. Ilk 1 Ay Yapmadiqim Hicbirsey Kalmadi ..

Her Sabah Kalktiqimda Aklima Gelen Ilk O .. Yatmadan Once Aklimda Olan Yine Hep O ..

Bana Ihanet Eden .. 5 Seneyi Tek Kalemde Silen Biri Icindi Bunlar ..

Ama Sonra Ne Oldu Biliyor Musun Guzel Kardesim ..

Birqun Tek Basima Odada Oturuyordum .. Ablam Telefon Acti .. Misafirliqe Sevdiqim Kizin Evlerine Gitmislerdi ..

Orda Telefonla Konusurlen Sevdiqim Kizin Kahkalarini Duydum Telefonun Taa Obur Ucunda ..

Telefonu Kapattim Ve Dusundum .. O Kahkaha Atiyordu ..

Ben Ise Hayatimdan Vazqececek Duruma Gelmistim .. Sac, Sakal Uzamis .. Sekilsiz Bir Insan Olmustum ..

Sonra .. Aklima 'Deqer' Meselesi Geldi .. Deqer Miydi Ona Bunlar .? Bir Deqersize Deqer Miydi Tum Bu Uzuntum ..

Ailemi, Kardeslerimi Uzmem .. Tabiki Deqmezdi .. Burda Bizim Turk Bir Berber Abimiz Var ..

Onun Yanina Gittim .. Guzel Bir Sac, Sakal Trasi Oldum .. Eve Geldim Banyo Yaptim ..

Ondan Sonra Aksam Namazi Kildim .. Annemi Aradim .. Hal Hatir Sormak Icin .. Inanir Misin ..

- Sasirdi Kadin ..

1 Saatte Kendime Gelmistim Sanki .. Ondan Sonra Kullandiqim Numarami Kirdim Gidip Yeni Bir Hat Aldim ..

Bana Verdiqi 3 - 5 Hatira Denebilecek Hediye Vardi .. Hepsini Attim ..

Fotoqraflarin Hepsini Sildim .. Facebook Hesabimi Sildim ..

Ondan Sonra Okuluma Yoneldim .. Ben Tum Bunlari Yaparken Unuttuqum Birsey Vardi ..

- Hayat Devam Ediyor Ve Zaman Hizla Akip Geciyordu ..

Itiraf Ediyorum .. Hala Onu Unutmadim .. Hala Canim Kadar Cok Seviyorumm ..

Ama Takmiyorum .. Ben Herseyi Allah'A Havale Etmisim ..

Inanir Misin .. Simdi Sevdiqim Kizin Babasinin Isyerinde Calisiyorum .. :)

Onlar Tatilde .. Dukkana Ben Bakiyorum .. Hayat Iste .. :)

Belki Senin Anlattiklarinla Alakasi Yok Ve Derdine Care Olamaz ..

Ama Herseye Yeniden Baslamak Icin Hicbir Zaman Gec Deqil ..

Kalk Ve Kendine Gel .. Annene 5 Dakika yardim Ediyorsan 10 Dakika Yardim Et ..

Baban Sana Kizsada Dovsede .. Sen Sadece Guull .! Bak Benim Babam Tam 15 Senedir Turkiye'De ..

Tam 15 Senedir Gormedim .. Gecen Ay 1 - 2 Fotoqraf Atmis .. Gozlerim Doldu .. Yaslanmis .. Saclari Beyazlasmis ..

Yuzu Biraz Burusmustu .. Keske Babam Yanimda Olsada Beni Gunde 3 Defa Dovse .. Baban O Senin Baban .!

Ne Olursa Olsun .. Isterse Dunyanin En Kotu Adami Olsun .. Onu Deqistirebilirsin Sen .!

Isyan Etme .! Sukur Et .!

Daha Fazla Uzatmiyorum ..

Arkadasin Dediqi Gibiii ..

Herseye Raqmen, Hayat Devam Ediyorr ..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
codblackops2

codblackops2

Üye
Vay be Mazlum duygulandırdın:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt