Kendimi düzeltemiyom :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Kendimi düzeltemiyom :(
artık gereksiz

codblackops2

codblackops2

Üye
Nefsine karşı çık seni doğru yoldan döndüren şeytandır ona boyun eğme senin imtihanın bu ..ya başarıyla verirsin yada...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Nefsine karşı çık seni doğru yoldan döndüren şeytandır ona boyun eğme senin imtihanın bu ..ya başarıyla verirsin yada...

Çıkamıyom işte. Çıkmam gerektiğini biiom. Hayalini kutuyom ama 5 dakka sonra sadece 5 dakka sonra eski ben oluyom. Arkadaş cevremi herşeyimi değiştirdim gene aynı ben :(
Öyle asabi biriyim ki ufacık şakayı bile kaldıramıyom :(
Ben kalcam galiba imtihandan :( :'(

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Allah yardımcin olsun Allahtan sabır isteme sabır verdikçe dertte verir Allahtan bi çıkış yolu yardım iste muhakkak sana doğru yolu bulacaksın

- - - Eklendi - - -

Allah yardımcin olsun Allahtan sabır isteme sabır verdikçe dertte verir Allahtan bi çıkış yolu yardım iste muhakkak sana doğru yolu bulacaksın

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi

Sabır isteyemem zaten yüzüm yok ona :(
Yol istiyom ama yolu ben bile göremiyom :(
Bu sene üniye gitçem evden uzaklaşcam herşey tamamen bida değişcek belki o zman bi yol olur

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Allah yardımcın olsun kardeşim keşke yakın olsakta konuşabilsek seninle :(

codblackops2

codblackops2

Üye
Üniversitede düzgün bir arkadaş çevresi edin kendine.Kendine vakit ayır Kuran oku mealiyle tabi tefsir dinle muhakkak doğru yolu bulacaksın :oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Üniversitede düzgün bir arkadaş çevresi edin kendine.Kendine vakit ayır Kuran oku mealiyle tabi tefsir dinle muhakkak doğru yolu bulacaksın :oke:

İ9şallah abi :)
Ama ünideki korkumda herşeye ulaşabilcek olmam şu anda içki, sigara, kumar, zina yok çok şükür ama ünide elimin altında olcak onlara bulaşmaktan korkuyom :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

İ9şallah abi :)
Ama ünideki korkumda herşeye ulaşabilcek olmam şu anda içki, sigara, kumar, zina yok çok şükür ama ünide elimin altında olcak onlara bulaşmaktan korkuyom :(

Ömer'e abi dememekle başlayabilirsin :ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Balıkesir U. Bandırma ikt.Idr. Bilimler Fakültesi gelirsen söyle kardeşim hakkında hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt