Galaxy S2 Mi Htc One X Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Polikarbonat da olsa böyle birşeyle kiyaslanmaz
Bu arada ben one x te kullandim.Ama s in verdiği sağlamlık hissiyatini vermiyor.

- - - Eklendi - - -

Bu da sağlamlığının göstergesi kardeşim.s3'te de öyle :oke:

Evet inip kalkmak yerine catlayadabilirdi o açıdan sağlam.Ama elinde öyle çökmesi oyuncak gibi hissettiriyor

- - - Eklendi - - -

Bu arada s3 un sağlamlığı da ayrıca tartışılır.Burda one x i kotuleme amacım yok.Arkadaş Sii ile kiyaslayinca ikisi arası sağlam sık ve güçlü bir model onerdim.One x gibi bir üst modelde de s in malzemesi kullanilmaliydi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;4969991' Alıntı:
Polikarbonat da olsa böyle birşeyle kiyaslanmaz
Bu arada ben one x te kullandim.Ama s in verdiği sağlamlık hissiyatini vermiyor.

- - - Eklendi - - -

Evet inip kalkmak yerine catlayadabilirdi o açıdan sağlam.Ama elinde öyle çökmesi oyuncak gibi hissettiriyor

- - - Eklendi - - -

Bu arada s3 un sağlamlığı da ayrıca tartışılır.Burda one x i kotuleme amacım yok.Arkadaş Sii ile kiyaslayinca ikisi arası sağlam sık ve güçlü bir model onerdim.One x gibi bir üst modelde de s in malzemesi kullanilmaliydi.
Sağlamlık açısından eski telefonlar daha iyi oluyor bkz : 3310 :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İz[Mir]Kan;4969975' Alıntı:
Basınca inip kalkiyor

Bende bastırıyorum şimdi ama öyle bi olay yok. Kullanmak ayrıdır, görüp eline alıp 5 dk bakmak ayrıdır ;)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye
İz[Mir]Kan;4970371' Alıntı:
Burda malzemeden bahsediyoruz, facebook trendlerini kendine sakla
Emin ol facebook kullanmıyorum senin gibi ;) Üslubunu da düzelt lütfen akranın değilim senin.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İz[Mir]Kan;4970394' Alıntı:
Berlindeki mediamarktaki one x i o zaman öldürmüşler orda hocam

Olabilir yüzlerce belki binlerce insan eline alıyor bakıyor hatta bazıları nasıl olsa teşhir malı diyerekten çok kötü işkenceler yapabiliyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: İz[Mir]Kan
CasuS_87

CasuS_87

Üye
One x ;)

Elektr0

Elektr0

Üye
Tabiki One X. 2 çekirdek ile 4 çekirdeği kıyaslamak mantıklı değil. Hele birde Tegra var. :)

evet ama neden Apple İphone 4s --> S3 veya one x ile kıyaslanıyor kıyaslanmasın arkadaş bu iki telefon'un suçu ney yada neyse yaa boşverelim kıyaslasınlar şimdi fanboylardan biri çıkar kavga eder...ben sadece donanım olarak güçlü olan bu 2 telefonun a5 işlemcili iphone ile kıyaslanmamalı diyorum.. ama gene fanboylar çıkacak 2 çift çekirdekli olsa bile daha iyi deyecek felan forumda huzur kalmayacak...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

evet ama neden Apple İphone 4s --> S3 veya one x ile kıyaslanıyor kıyaslanmasın arkadaş bu iki telefon'un suçu ney yada neyse yaa boşverelim kıyaslasınlar şimdi fanboylardan biri çıkar kavga eder...ben sadece donanım olarak güçlü olan bu 2 telefonun a5 işlemcili iphone ile kıyaslanmamalı diyorum.. ama gene fanboylar çıkacak 2 çift çekirdekli olsa bile daha iyi deyecek felan forumda huzur kalmayacak...
Kardeşim fan boyluk değil de ben çok tartıştım bu tür konuları ve hep 4 çekirdekli telefonları savundum ancak sistem gerçekten çok önemli.

Elektr0

Elektr0

Üye
çift çekirdekli android ile 4 çekirdekli android karşılaştırılamaz ama 1 çekirdekli iphone 2 çekirdekli android ile 2 çekirdekli iphone 4 çekirdeki android ile kıyaslanır.. 4.1 jelly bean ile buda ortadan kalkacak gibi ilerleyen zamanlarda :d:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
çift çekirdekli android ile 4 çekirdekli android karşılaştırılamaz ama 1 çekirdekli iphone 2 çekirdekli android ile 2 çekirdekli iphone 4 çekirdeki android ile kıyaslanır.. 4.1 jelly bean buda ortadan kalkacak gibi ilerleyen zamanlarda :d:
Bak cevabı kendin verdin :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

Bak cevabı kendin verdin :)

adamlar benim için çalışıyor resmen :D

- - - Eklendi - - -

Kardeşim fan boyluk değil de ben çok tartıştım bu tür konuları ve hep 4 çekirdekli telefonları savundum ancak sistem gerçekten çok önemli.

tabiki önemli benim beynimdeki sistem tartışılmasız kusursuz bir sistem ama bende takılmalar donmalar hasta olmalar sorulan sorularda cevap verememeler felan oluyor bunlar çalıştıkça kendimi geliştirdikçe azalıyor... :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt