Acil Telefon Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Almalıyım ?

• iphone 3gs

Kullanılan: 3 50.0%
  • samsung galaxy wonder

Kullanılan: 2 33.3%
  • samsung galaxy ace plus

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
    Konu Sahibi
Acil Telefon Yardım
arkadaşlar iphone 3gs ve samsung galaxy wonder ve galaxy ace plus arasında kaldım normalde galaxyler daha iyi ama galaxylerde ram ve yavaşlama sorunları gördüm ve kararsız kaldım sizce hangi modeli neden almalıyım ? acil yardımlarınızı bekliyorum...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar acil cevap bekliyorum bugün alıncak telefon

esokmen

esokmen

Üye
Galaxy Wonder al. Ben telefon cuyum kardeşim. Arkana bakmazsin. 1.4ghz işlemci var. 5mp flaşli kamera :) parasına göre en iyi telefon al derim.

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder al. Ben telefon cuyum kardeşim. Arkana bakmazsin. 1.4ghz işlemci var. 5mp flaşli kamera
:) parasına göre en iyi telefon al derim.

peki xperia arc s nasıl ? aklım ona kaydı hepsinden vaz geçtim :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Hepsi güzel telefon.Arc S ' te gayet güzel.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wonder yerine Neo V tercih et bence kardeşim ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
arc S gibi bir alternatifin varsa kesinlikle onu al derim bende arc var ve gayet memnunum overclock ile 1.6 ghz yaptım arc s tadını çıkarıyorum hatta daha fazlasını :) herşey bir yana arc s'in tasarımı çok güzel ram ve işlemci bakımından da gayet iyi..zamanın yöntemlerini kullanırsan ram'de işlemcide sana fazla gelir...

Superfan

Superfan

Üye
1-) Ace ve Ace Plus alma!
2-)iPhone 3GS ye bütçen yetiyorsa bütçen 800-900 TL civarındadır.O yüzden Arc S öneririm.
3-)iPhone 3GS önermem.Wonder iyi ama bütçen daha iyi o yüzden daha iyi bir telefon alabilirsin.

Ben Galaxy S Advance ' yi öneririm.900 TL civarında .Hatta biraz daha fazla ama paraya değer telefon.

Lenneth

Üye
3gs

monibrasco12

Üye
Motorola atrix bul telefon muhtesem

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
    Konu Sahibi
xperia u aldırdım bugün 4 gb hafızası yeter bana zaten 3gb oyun program geriside müzik+fotograf olur zaten fazla müziğim yok sorun olmaz hem xperia u nun çift çekirdek işlemciside varmış overcloock yapılır mı ?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
neredeyse her android cihazlı telefon ve tabletlere overclock yapılabiliyor...fakat 3gb sana yetmeyecek söyleyeyim :) çünkü bir nova 3 mesela 1.5 gb nerdeyse :D
xperia u aldırdım bugün 4 gb hafızası yeter bana zaten 3gb oyun program geriside müzik+fotograf olur zaten fazla müziğim yok sorun olmaz hem xperia u nun çift çekirdek işlemciside varmış overcloock yapılır mı ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
3 GB hafıza da Çift çekirdek olsa da üst düzey oyunlar 1.5-2 gb kardeşim ama hayırlı olsun hayrını gör ;)

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
    Konu Sahibi
bi yazı okudum telefonun 4 gb sd hafızası 2gb da kendi hafızası toplamda 6 gb hafızası varmış eğer öyleyse daha makbule geçecek gibi

zaten bende pek oyun oynamam oynarım ama fazla oyuna gerek yok:Dnova 3 fifa 12,asphalt 7 ve gangstarin son oyununu alırsa yeterli benim için :D olmadı birini siler diğerini yüklerim pc var zaten :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
bi yazı okudum telefonun 4 gb sd hafızası 2gb da kendi hafızası toplamda 6 gb hadızası varmış eğer öyleyse daha makbule geçecek gibi :D
Ayrıca MicroSD de takılmıyor takılsa hoş olacak ama Sony neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim :hmmm

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
    Konu Sahibi

Ayrıca MicroSD de takılmıyor takılsa hoş olacak ama Sony neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim :hmmm
herkes yapıyor asında bunu telefona bir özellik eklenir diğeri eklenmez bu telefonun kusuru bu,eğer 6 gb hafızası varsa toplamda zaten benim 2gb lik kart takılı l700 de müzik+video+resim 500 mb değil geriye kalan 5.5 gb yide az az paylaştırcam oyunlara :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
herkes yapıyor asında bunu telefona bir özellik eklenir diğeri eklenmez bu telefonun kusuru bu,eğer 6 gb hafızası varsa toplamda zaten benim 2gb lik kart takılı l700 de müzik+video+resim 500 mb değil geriye kalan 5.5 gb yide az az paylaştırcam oyunlara :D
Senin için uygunsa sorun yok zaten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...