(İstek)Nokia 603 Akbil Programı ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
(İstek)Nokia 603 Akbil Programı ? :)
Merhaba arkadaşlar. Ya ben Nokia 603 kullanıyorum nfc yi açtım akbili yaklaştırınca trink diye ses geliyo :D akbil olarak kullanılabiliyor sanırım bunun programı varmı ? Günümüz iett lerde yok ama metrobüslerde var diye biliyorum varmıdır bunun programı ? :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Aykut terk :D S60v3 bölümüne bak kesin vardır

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
dalgamı geçmekteki amacın ne ? Merak ettik sorduk

awdil

awdil

Üye
Malesef ülkemizde nfc daha o kadar gelişmedi.Bir çok kişi nfc nedir bilmiyor bile..

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
programı yok yani :(

İncİnat

İncİnat

Üye
aykut? Sen misin ses ver

hidayet02

hidayet02

Üye
Malesef Yok Kardeşim:) İETT Bilişim Konusunda Çok Gelişti, Zamanla Böyle Bişeyde Geliştireceklerdir:)

Tahminimce Gelecekte Elektronik Kartlarla Birlikte Kredi Kartları ve Banka Kartları(bankamatik) da İETT'nin Ulaşım Araçlarında Kullanılabilecek:)

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Aykut terk :D S60v3 bölümüne bak kesin vardır

aykut kim ?

- - - Eklendi - - -

aykut? Sen misin ses ver

şu aykut demeyi kesin artık adam gibi bir soru sorduk ne soruymuş be sanki çok saçma bişi sorduk telefonu akbile yaklaştırınca telefondan ses geldi mesaj sesi gibi bnde sordum.. Adam gibi cevap vermeyecekseniz bişey yazmayın kardeşim bu kadar zor mu ?

- - - Eklendi - - -

Malesef Yok Kardeşim:) İETT Bilişim Konusunda Çok Gelişti, Zamanla Böyle Bişeyde Geliştireceklerdir:)

Tahminimce Gelecekte Elektronik Kartlarla Birlikte Kredi Kartları ve Banka Kartları(bankamatik) da İETT'nin Ulaşım Araçlarında Kullanılabilecek:)

teşekkür ederim kardeşim saolasın beklicez yani ne bilim teli akbile yaklaştırdığımda ses geldi telefon titreyince bi heyecanlandım sorayım dedim neyse artık :)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
nfc ile telefonu kent kart olarak da kullanabilirsin kardesim:ehe

benighted

benighted

Üye
sen haddini bilmeden konusan arkadaslara fazla takilma onlar herseyin dalgasinda zaten fikirleri olmadigndan byle konusuyorlar ama suan icin nfc yi sadece medyalarini paylasma ve nfc li kulaklik hoparlor gibi cihazlari eslestirmede kullanabiliyoruz

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
sen haddini bilmeden konusan arkadaslara fazla takilma onlar herseyin dalgasinda zaten fikirleri olmadigndan byle konusuyorlar ama suan icin nfc yi sadece medyalarini paylasma ve nfc li kulaklik hoparlor gibi cihazlari eslestirmede kullanabiliyoruz

haklısın kardeşim yorumun için saol.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Malesef ülkemizde nfc daha o kadar gelişmedi.Bir çok kişi nfc nedir bilmiyor bile..

evet arkadaşın söylediğini yorum atanlar doğruluyor daha nfc nedir bilmiyorlar ama aykutu çok iyi tanıyorlar...

Daha nfc tam olarak yaygınlaşmadı ama yavaş yavaş olacak bu olay ayrıca c7'si olan bir arkadaşım sim gibi birşey takılıyor onu otobüslerde kullanıyorsun dedi ilk defa ondan duydum aslı varmı bilmiyorum ancak şuan o nfc'nin sana faydası yok senin telefonunun garantisi biter iyice eskir yeni nfc'li telefon alırsın yani 1-2 sene sonra anca yavaş yavaş :)

Dimi3

Dimi3

Üye
SIII'le beraber NFC gelişir diye düşünüyorum.. Nokia reklam konusunda TR'de pasif olduğu için nfc de duyulmadı tabi.. Ama Samsung birkaç cihazında daha nfc kullanırsa yaygınlaşır diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
NFC umarım yaygınlaşır ülkemizde kullanılan bir teknoloji olur mesela NFC'yi cihazımda açıp kredi kartına dokundurduğumda etiket boş uyarısı veriyor. Yazılım ile alakalı sanırım umarım gelişir NFC baya bikaç şey daha algılıyor yani.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

benim ki sadece bir espiri. Bilmeden terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim:(

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
bende mersin içi toplu taşıma uygulumasına baktığımda daha şehriniz eklenmedi diyordu dünyada sadece 87 şehir eklenmiş türk şehirlerinden sadecd izmir var

İncİnat

İncİnat

Üye
aykut kim ?

- - - Eklendi - - -

şu aykut demeyi kesin artık adam gibi bir soru sorduk ne soruymuş be sanki çok saçma bişi sorduk telefonu akbile yaklaştırınca telefondan ses geldi mesaj sesi gibi bnde sordum.. Adam gibi cevap vermeyecekseniz bişey yazmayın kardeşim bu kadar zor mu ?

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim kardeşim saolasın beklicez yani ne bilim teli akbile yaklaştırdığımda ses geldi telefon titreyince bi heyecanlandım sorayım dedim neyse artık :)

sakin ol şampiyon bir şaka yapalım dedik burnumuzdan geldi gerektiginde gülmesini de bilmeli insan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt