doctorrr
Üye
Hepinize Saygılarımı ve Sevgilerimi Sunaraktan...
Abilerim, kardeşlerim, ustalarım hepiniz buradan teşekkürlerimi sunarım.Ayrıca moderatör ve admin arkadaşlara da bana karşı toleranslı davranmalarından ötürü teşekkür ederim..Symbian 3 bölümünde açtığım konuların hepsinin yeri yanlış ve buna karşı modlar bana hiç ses etmedi konuma el atmadı sağolsunlar..Telefonuma downgrade yapayım dedim nsekiz nickli Anıl kardeşimiz bana akşam yediden gecenin 12 sine kadar hiç usanmaksızın yardım etti sağolsun..Kafama esti kendi cfw mi yapayım dedim symbian 3 genel e konu açtım mod isteğinde bulundum yeri yanlış ve istenmez abes kaçar halbuki arkadaşlar anında trink linki verdiler ne yapmam gerektiğini bana anlattılar falan teşekkür ederim yok sizin gibisi...Kurtuluş40 a her pm attığımda bana dönüp yardımcı oldu, istediğim modların linkini verdi...najanaja nicki Aydın ustayı hep meşgul ettim bana her daim yardımcı oldu teşekkür ederim..Geçenlerde merakıma yenik düştüm cihazım mahvoldu gecenin ikisine kadar Ottoman TigeR nickli Gökçen abimiz bana yardımcı oldu hatta ve hatta klavyede uykluyordu kendisinden özür dilerim ayrıca da teşekkür ederim (Sağolasın Gökçen Abii
) Ve belco2 nickli Aydın ustaya rica ettim dedim hal böyle, anında bana özelden ulaştı ve sorunumu halletmek için bana özel yazılım hazırladı sağolsun ona ayrıca teşekkür ediyorum beni büyük bir dertten kurtardı...
Maxicep ahalisine şükranlarımı sunar moderatör ve adminlerimizin önünde saygıyla eğilirim...
) Ve belco2 nickli Aydın ustaya rica ettim dedim hal böyle, anında bana özelden ulaştı ve sorunumu halletmek için bana özel yazılım hazırladı sağolsun ona ayrıca teşekkür ediyorum beni büyük bir dertten kurtardı...
Maxicep ahalisine şükranlarımı sunar moderatör ve adminlerimizin önünde saygıyla eğilirim...

şaka bir tarafa yüreği çok temiz birisin

gel seni de öpücem