kimler nerde tatil yaptı-yapıyor-yapacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turan

Turan

Üye
Ben tatilimi maxicepte geçireceğim :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Yatağımı balkona çırkarttım.Güneşleniyorum.Oh mis

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi

eskiden florya giderdim geçen seneden sonra daha gitmiyorum çok pis bu sene temizlendi falan diyorlar ama ne kadar temiz olsada gidilmez daha oraya apaçi mekanı oldu iyice :D rivaya gidiyordum hep çok temiz orası tatlıda dalgası oluyor güzel yani bu sene hiç gitmedim köprü trafiği malum avrupa yakasındayım ben köprüyü geçmek sıkıntı bu aralar bildiğiniz gibi. Onun dışında selimpaşaya gittim beğenmedim çok yosun ve taş var ayaklarım kesildi hep yani istanbulda gidilecek bir riva var orada sıkıntılı karaburun falan var orada temiz ama çok dalga var oralarda.

florya daki güneş plajı geçen senenin başlarında on numaraydı çok sakindi ama sonra dediğin gibi apaçi baskınına uğradı :d:
acayip bir kalabalık var bu sene gidemedim ama gidenlerden duyuyorum
selimpaşa ya bende gittim kadir has üniversite nin arkasında girmiştik bi başı kötü ya açıldıkça güzelleşiyor deniz
riva yı bilmiyorum da karaburun un giriş inde hep kayalıklar var yürürken ayağın arasına sıkışabiliyor bi arkadaşın başına gelmişti geçen sene hayatını kurtarmıştım :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

florya daki güneş plajı geçen senenin başlarında on numaraydı çok sakindi ama sonra dediğin gibi apaçi baskınına uğradı :d:
acayip bir kalabalık var bu sene gidemedim ama gidenlerden duyuyorum
selimpaşa ya bende gittim kadir has üniversite nin arkasında girmiştik bi başı kötü ya açıldıkça güzelleşiyor deniz
riva yı bilmiyorum da karaburun un giriş inde hep kayalıklar var yürürken ayağın arasına sıkışabiliyor bi arkadaşın başına gelmişti geçen sene hayatını kurtarmıştım :ehe

aynen bende kadir hasın ordaydım dün biraz daha ilerisindeydim 200-300 metre kadir hasın ora biraz fazla taş ve yosunluydu :) floryada menekşeye giderdim ben plajı güzel arabanı çekiyorsun önünde hemen ağaçlar ve plaj ama malesef 300 günübirlikçi dolu :D

-efşan

-efşan

Üye
Tatil.:stres:

__xXx__

__xXx__

Üye
su an sakatım ramazan bayramdan birkaç gün sonra iyice iyileşmiş olacağım o zaman ya amerika yada almanya yapmayı düşünüyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
2 hafta sonra NY :)

ismail

ismail

Üye
Ayvalık'ta 2 hafta geçirdim, nasip olursa 1 haftada kuşadasında geçircem :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Gelecek hafta Sydney oh bee :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
antalya side deydim 1 hafta önce şimdi bayrama kadar çankırıdayım

Placebo-

Placebo-

Üye
Kuş adası ; Ladies Beach, Milli Park.
İzmir ; Çeşme/Alaçatı/AltınKum, Karaburun.

:)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
intikamcı kaç hafta kalıcan ona göre bende geliiym

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
Kuş adası ; Ladies Beach, Milli Park.
İzmir ; Çeşme/Alaçatı/AltınKum, Karaburun.

:)

naaptın sen yav :ehe

- - - Eklendi - - -

milete bak adamlar coşmuş... moralim sinirlendi :off:
allah ını seven konuyu kilitlesin daha fazla duymak istemiyorum :zuhaha:

__xXx__

__xXx__

Üye

naaptın sen yav :ehe

- - - Eklendi - - -

milete bak adamlar coşmuş... moralim sinirlendi :off:
allah ını seven konuyu kilitlesin daha fazla duymak istemiyorum :zuhaha:

hacı birşey sorcam be moralin nasıl sinirleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt