OttomaN TigeR
Üye
alanyadayım yaz kış daha ne![]()
deliye hergün bayram misali sana da hergün tatil yani
alanyadayım yaz kış daha ne![]()
tabiii
deliye hergün bayram misali sana da hergün tatil yani![]()

eskiden florya giderdim geçen seneden sonra daha gitmiyorum çok pis bu sene temizlendi falan diyorlar ama ne kadar temiz olsada gidilmez daha oraya apaçi mekanı oldu iyicerivaya gidiyordum hep çok temiz orası tatlıda dalgası oluyor güzel yani bu sene hiç gitmedim köprü trafiği malum avrupa yakasındayım ben köprüyü geçmek sıkıntı bu aralar bildiğiniz gibi. Onun dışında selimpaşaya gittim beğenmedim çok yosun ve taş var ayaklarım kesildi hep yani istanbulda gidilecek bir riva var orada sıkıntılı karaburun falan var orada temiz ama çok dalga var oralarda.

florya daki güneş plajı geçen senenin başlarında on numaraydı çok sakindi ama sonra dediğin gibi apaçi baskınına uğradı
acayip bir kalabalık var bu sene gidemedim ama gidenlerden duyuyorum
selimpaşa ya bende gittim kadir has üniversite nin arkasında girmiştik bi başı kötü ya açıldıkça güzelleşiyor deniz
riva yı bilmiyorum da karaburun un giriş inde hep kayalıklar var yürürken ayağın arasına sıkışabiliyor bi arkadaşın başına gelmişti geçen sene hayatını kurtarmıştım![]()
floryada menekşeye giderdim ben plajı güzel arabanı çekiyorsun önünde hemen ağaçlar ve plaj ama malesef 300 günübirlikçi dolu 
tabi vize yok ab pasaportunaAbi geziyon yeminlen![]()

2 hafta sonra NY![]()

Can uşak esme biliyor musun ?
Pek Fazla Uşak'a gitmeyiz.En son 2008 yılında gittik.Kuş adası ; Ladies Beach, Milli Park.
İzmir ; Çeşme/Alaçatı/AltınKum, Karaburun.
![]()

naaptın sen yav
- - - Eklendi - - -
milete bak adamlar coşmuş... moralim sinirlendi
allah ını seven konuyu kilitlesin daha fazla duymak istemiyorum![]()