DreaMagic Abimm Binbaşı Olduu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
DreaMagic Abimm Binbaşı Olduu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sevgili Tarık abim yeni rütben hayırlı olsun :)

Tarık abimi kısaca tanıtayım : Bana Android konusunda sabırla yardımcı olan bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren ender bir insan :tebessüm: Ona ne kadar teşekkür etsem az :) Çok iyi niyetli,çok iyi kalpli içinde kin ve kibir beslemeyen biri :) Allah o ve onun gibi değerli abilerimizi başımızdan eksik etmesin :) O olmasa ben telefonda bir şey yapamazdım o ayrı konu :) Bilgisi ve kibarlığı ile ön plana çıkıyor canım abim :)

Kısacası DreaMagic ( Tarık ) Abimi kelimeler ile anlatmak çok zor :)

Yeni Rütben hayırlı olsun abim nice rütbelere bu arada benim için çok ama çok değerlisin abim bunu bil :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

Revengeful

Emekli Yönetici
Vuu tebrik ederim

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tebrikler güzel kardeşim

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Sevgili Tarık abim yeni rütben hayırlı olsun :)

Tarık abimi kısaca tanıtayım : Bana Android konusunda sabırla yardımcı olan bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veren ender bir insan :tebessüm: Ona ne kadar teşekkür etsem az :) Çok iyi niyetli,çok iyi kalpli içinde kin ve kibir beslemeyen biri :) Allah o ve onun gibi değerli abilerimizi başımızdan eksik etmesin :) O olmasa ben telefonda bir şey yapamazdım o ayrı konu :) Bilgisi ve kibarlığı ile ön plana çıkıyor canım abim :)

Kısacası DreaMagic ( Tarık ) Abimi kelimeler ile anlatmak çok zor :)

Yeni Rütben hayırlı olsun abim nice rütbelere bu arada benim için çok ama çok değerlisin abim bunu bil :tebessüm:
Çok saol canım kardeşim sende benim için en az o kadar değerlisin :) Seni anlatmama gerek yok zaten herkes biliyor senin değerini tabi ben ayrı biliyorum kardeşim benim :sarıl: Cansın kuzusun bir tanesin kardeşim benim çok saol bu konuyu sen açtığın için :tebessüm:

doctorrr

doctorrr

Üye
terbikler abicim :bud: :halay3:

• Beğen
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Vayy abi tebrikler (: :hmmm

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
Dreammagic abi basta benle catissada sonradan cok hosuma giden bir insan oldu gerek mantikli kararlariyla gerek tecrubeleriyle gerek guzel Turkcesiyle hayirli olsun

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tebrikler

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Tebrikler :)
Fatihin yazısı etkiledi beni :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Çok saol canım kardeşim sende benim için en az o kadar değerlisin :) Seni anlatmama gerek yok zaten herkes biliyor senin değerini tabi ben ayrı biliyorum kardeşim benim :sarıl: Cansın kuzusun bir tanesin kardeşim benim çok saol bu konuyu sen açtığın için :tebessüm:
Sen de cansın abim :sarıl: Konuyu sana emanet ediyorum :tebessüm:

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye
Tebrikler kardeşim

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
abi hayırlı olsun.
yemin ederim dün benimde aklıma geldi. Tarık abi binbaşı olursa ben konuyu açayım diye.
maaşallah ne çabuk olmuş :D

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
abi hayırlı olsun.
yemin ederim dün benimde aklıma geldi. Tarık abi binbaşı olursa ben konuyu açayım diye.
maaşallah ne çabuk olmuş :D
Senin de açabileceğini düşündüm kardeşim ama Fatih kardeşim mesaj sayımı adım adım takip etti diyebilirim :) Saol bu arada kardeşim benim :sarıl:

Türe

Türe

Üye
Dediğim gibi katıldım abi kutlamaya :) Tebrik ederim , nice rütbelere hep beraber :sarıl:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...