HTC Desire C GOLF Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersencelal

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire C GOLF Yardım
İyi günler arkadaşlar.
Ben HTC Desire c Golf model telefonu almak istiyorum.Wireless i 802.11 a/b/g/n.Ama genelde diğer telefonlarda 802.11 b/g/n var.
Bunlar farkı ne? Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz ?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Internetten araştırdınmı? Ne bileyim videosu felan?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Onlar Wireless Standartları

En yaygın olanı 802.11b ve 802.11g'dir.b standardı 11 Megabitlik bir veri aktarım hızına ve 2.4 ghz lık frekans gücüne sahiptir. g standardı 54 Megabit/sn veri aktrım hızı var ve 2.4 ghz. a standardı'da 11 Mbit olup 5 Ghzlik frekansa sahiptir.n ise hem yüksek frekansa (2.4 ve 5) hemde yüksek veri aktarımı yapabilir.(100 Mbit+)

Frekans ne kadar yüksek olursa sinyal gücüde o kadar iyi olur.

Tabi ki modeminde desteklemesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC

ersencelal

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım teşekkürler.:oke: :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Onlar Wireless Standartları

En yaygın olanı 802.11b ve 802.11g'dir.b standardı 11 Megabitlik bir veri aktarım hızına ve 2.4 ghz lık frekans gücüne sahiptir. g standardı 54 Megabit/sn veri aktrım hızı var ve 2.4 ghz. a standardı'da 11 Mbit olup 5 Ghzlik frekansa sahiptir.n ise hem yüksek frekansa (2.4 ve 5) hemde yüksek veri aktarımı yapabilir.(100 Mbit+)

Frekans ne kadar yüksek olursa sinyal gücüde o kadar iyi olur.

Tabi ki modeminde desteklemesi lazım.
En güzel cevap bende aynısını söylerdim ama konuyu görmem biraz geç oldu :)

melih_ata

Üye
htc desire golf kullanıyorum. hepsiburada.comdan aldım yanında 248 tl'lik noontech kulaklık hediye verdiler alacaksan ordan al kampanya bitmediyse. Ayrıca wireless yeterince güçlü, herhangi bir sorun takılmasın kafana memnun kalırsın. kullandığım modemde ttnet'in verdiği klasik Zxyel modem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt