Ramazanda oruç tutacak mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ramazanda oruç tutacak mısınız ?

• Oruç tutacağım

Kullanılan: 24 77.4%
  • Oruç tutmayacağım.

Kullanılan: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

codblackops2

codblackops2

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Metin MF

Metin MF

Üye
tutucam :)

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye

Masonluk tüm inançlarca kabul edilebilecek bir davranış ve yaşam tarzını aşılamaya çalışır, ancak bunu yaparken dogma ve teoloji alanlarına müdahale etmekten özenle kaçınır. Fakat Mason olabilmek için kişinin Allah’a inanması şarttır. Masonluk, insanların dini inançlarına, kanaat ve fikirlerine saygı gösterip hiç karışmadığı gibi çatısı altında hiçbir surette dini tartışma yapılmasına da müsaade etmez. Masonluğun bazı ülkelerde dine karşı bir kurum gibi gösterilmeye çalışılmasına yol açan nedenleri o ülkelerin sosyal, ekonomik ve tarihsel çerçevesi içinde incelemek ve değerlendirmek gerekir.

:hmmm yani farklı dinlerden birer parça bir bütün oluşturuyo :hmmm Bi bakıma Modern Din

doctorrr

doctorrr

Üye
la süleyman demirer bradırdı

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu dağıldığı için taşındı.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten günahtan batıyoruz bari 11 ayda bir gelen orucu tutalım :)

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
bi site buldum
:hmmm
Bu sitede, materyalist felsefeye dayalı mevcut dünya sisteminin en büyük mimarı olan, ancak bu kimliğini perde arkasında tutan mason örgütünü inceleyeceğiz. Dahası, masonluğun gerçek felsefesi gözler önüne serilecektir. Masonların, "insan sevgisi", "akıl ve
bilim yolu" gibi olumlu kavramlarla kamufle ettikleri din-karşıtı materyalist felsefeleri açıklanacak, bunun geçersizliği ve gerçek kökenleri üzerinde durulacaktır.

- - - Eklendi - - -

Konuda dağıldığı için taşındı.

Hah şimdi rahatlayabiliriz :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Maalesef Ben Tutamayacaqim .. Belcikada Yasiyorum .. Burda Imsak Saat 4'Te ..

Ve Oruc Saat 10:30'Da Aciliyor Gece .. Vede Calistiqim Is Aqir Olunca .. Yapamayacaqimi Bildiqimden Tutamiyorum Maaleseff ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...