Ramazanda oruç tutacak mısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ramazanda oruç tutacak mısınız ?

• Oruç tutacağım

Kullanılan: 24 77.4%
  • Oruç tutmayacağım.

Kullanılan: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

konuyu dağıtma :kop2:

- - - Eklendi - - -

kaç kere söylemek zorundayım

Ben mi dağıtıyorum :D :D :D hahaha sesli güldüm ayrıca tercihlerin konusunda saygılıyım da hepimizi keklemeyi denemesen iyi olur

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu konu gereksizlere gitcek farz oldu.
Bari konuşalım :hmmm

FeC!

FeC!

Üye
Yahudilik demiştim. Tam değil demiştiniz. Ben de açıklamanızı istemiştim.

.Murat.

.Murat.

Üye
telefon kavgaları oruç tutmaya tutmamaya bile yansıdı
alışkanlık kötü bişey demekki

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah nasip ederse tutacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve .Murat.
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ateistler mason olamıyor eger soylu yada ailesinde mason yani referansı yoksa

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yahudilik demiştim. Tam değil demiştiniz. Ben de açıklamanızı istemiştim.

Masonluk tüm inançlarca kabul edilebilecek bir davranış ve yaşam tarzını aşılamaya çalışır, ancak bunu yaparken dogma ve teoloji alanlarına müdahale etmekten özenle kaçınır. Fakat Mason olabilmek için kişinin Allah’a inanması şarttır. Masonluk, insanların dini inançlarına, kanaat ve fikirlerine saygı gösterip hiç karışmadığı gibi çatısı altında hiçbir surette dini tartışma yapılmasına da müsaade etmez. Masonluğun bazı ülkelerde dine karşı bir kurum gibi gösterilmeye çalışılmasına yol açan nedenleri o ülkelerin sosyal, ekonomik ve tarihsel çerçevesi içinde incelemek ve değerlendirmek gerekir.

doctorrr

doctorrr

Üye
furkan yapma gözünü seveyim ya bu muhabbet çok sündü diyafram gevşedi gülemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

la varya :kop:

codblackops2

codblackops2

Üye

Masonluk tüm inançlarca kabul edilebilecek bir davranış ve yaşam tarzını aşılamaya çalışır, ancak bunu yaparken dogma ve teoloji alanlarına müdahale etmekten özenle kaçınır. Fakat Mason olabilmek için kişinin Allah’a inanması şarttır. Masonluk, insanların dini inançlarına, kanaat ve fikirlerine saygı gösterip hiç karışmadığı gibi çatısı altında hiçbir surette dini tartışma yapılmasına da müsaade etmez. Masonluğun bazı ülkelerde dine karşı bir kurum gibi gösterilmeye çalışılmasına yol açan nedenleri o ülkelerin sosyal, ekonomik ve tarihsel çerçevesi içinde incelemek ve değerlendirmek gerekir.

O Zaman niye sizin dininiz diyorsun

- - - Eklendi - - -

furkan yapma gözünü seveyim ya bu muhabbet çok sündü diyafram gevşedi gülemiyorum :D

- - - Eklendi - - -

la varya :kop:

Ben şu an tutuyorum kendimi :aha:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Furkan yapma bak arıycam simdi loca üstadınızı :d:
İfşa etti kendini diycem
:aha:

jackalmami

jackalmami

Üye

ben masonların allah a inanmadığını biliyordum... Demek ki o kadar yıl boşuna okumuş boşuna araştır mışım :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...