GPU Görüntülemeyi Zorla ne demek?

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
GPU Görüntülemeyi Zorla ne demek?
GPU Görüntülemeyi Zorla
Uygulamalarda 2D Donanım Hızlandırıcı Kullan.

Arkadaşlar Note kullanıcısıyım. Ayarlarda Geliştirici seçeneklerinde böyle bir ayar var. Ne işe yarar?

FeC!

FeC!

Üye
Bende de var bu ne bu. Custum rom benim :)

PriZm

PriZm

Üye
bendede var.ics de gpu kullanımını uyumsuz uygulamalarda calıstırmaktır.yani bir nevi uyumluluk sorunu gidericisi.

navti

navti

Üye
cozulmus...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
çözülmedi :D anlayamadım bunu açmak yada kapatmak ne işe yarar ne faydası olur?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ben dede var ama bilmiyorum. Açıklanmış neyse:)

PriZm

PriZm

Üye
çözülmedi :D anlayamadım bunu açmak yada kapatmak ne işe yarar ne faydası olur?
nasıl anlamadın bilmiyorum tekrar açıklayayım :D

bazı "FlipBoard" gibi programlar ICS de Gpu yu kullanamıyor.dolayısıyla program yavaş çalışıyor.bu seçenekde o programlarda Gpu yu kullanmaya zorluyor.şimdi anlaşılmıştır herhalde :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

nasıl anlamadın bilmiyorum tekrar açıklayayım :D

bazı "FlipBoard" gibi programlar ICS de Gpu yu kullanamıyor.dolayısıyla program yavaş çalışıyor.bu seçenekde o programlarda Gpu yu kullanmaya zorluyor.şimdi anlaşılmıştır herhalde :D

Ya benim gibi GPU'su kullanıma kapatılmış olanlar ne yapacak :D Neyse zaten çk mağdur oldum bir daha aynı şeyleri konuşmayalım. Yeni sürümü bekliyorum zaten :)

PriZm

PriZm

Üye

Ya benim gibi GPU'su kullanıma kapatılmış olanlar ne yapacak :D Neyse zaten çk mağdur oldum bir daha aynı şeyleri konuşmayalım. Yeni sürümü bekliyorum zaten :)
sen bekle dur bizde jelly bean kullanalım:ehe

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

aynen herkes ya ics de ya Jb de :D
JB yi denedim hatırlarsan beta rom çıkmıştı konuda açmıştım ama içine boot.img dosyasını koymamışlar :off:. Epey uğraştım. Ama işte wifi falan çalışmadı sildim cm9 attım

PriZm

PriZm

Üye
JB yi denedim hatırlarsan beta rom çıkmıştı konuda açmıştım ama içine boot.img dosyasını koymamışlar :off:. Epey uğraştım. Ama işte wifi falan çalışmadı sildim cm9 attım
bende herşey çalışıyor :D amma şanslıyım :D

Üst Alt