napacan![]()
symbianı özledim belki alabilirimben de sen gibi symbianı özlemiştim n73 aldım 4 hafta anca dayandım sonra sattın symbian için n73 alınmaz çok yavaş adam deliriyo .
symbianı özledim belki alabilirim
yavaşlayabilir her telefon , peki format atmayı denedinmi ? Nokia'da iki tane format çeşidi var malum
ben de sen gibi symbianı özlemiştim n73 aldım 4 hafta anca dayandım sonra sattın symbian için n73 alınmaz çok yavaş adam deliriyo .

yavaşlayabilir her telefon , peki format atmayı denedinmi ? Nokia'da iki tane format çeşidi var malum
- - - Eklendi - - -
allahın bi kulu cevap versin ya
- - - Eklendi - - -
biri cevap versin be![]()

ben s60 v2 yi çok kullandım da v3 e pek uğramıyordum bi denemek istiyordum
dostum en son versiyonunu attım cahil deilim okadar formatı sorma haftalık format atıyodum![]()

bende s60v2 çok kullandım 6630 olarak v3 sogutuyo adamı hack mack çok ugraştırıyo
ben s60 v2 yi çok kullandım da v3 e pek uğramıyordum bi denemek istiyordum![]()

bencede kesinlikle katılıyorumen iyi ve stabil olanı s^3 belle
ozaman sen n73 değilde n96,n95,n86 fln al derim ama sana kalmışBeyler bu telefondan çok beklentim olmayacak ama bazı yerlerde üstünde çalışacağım tabis60 serisini çok iyi biliyorum zaten , şimdiye kadar v3 olarak bildiğim nokia n90 ve n70 i kullandım diğer kullandıklarımın hepsi Nokia'da s60 v2

onların sağlamını bulmak burda çok zor olacak : İstanbul-avrupadayım
ozaman sen n73 değilde n96,n95,n86 fln al derim ama sana kalmış![]()

tam hatırlamıyorumbu arada dostum n90 la n70 ztn os 8.1 değilmiydi yani s60v2

bence n95 8gb al fırsatım olsa ben almayı düşünüyorum daha s60v3 den hevesimi alamadımmodelini sevmedim onun![]()

kardeşim tüm tavsiyelerin için teşekkürler bulabilirsem music edition almaya çalışırım
bence n95 8gb al fırsatım olsa ben almayı düşünüyorum daha s60v3 den hevesimi alamadım
- - - Eklendi - - -
5730 var oda güzel qwert klavye s60v3 fp3 serisinden
- - - Eklendi - - -
neyse dostum ben kaçar ama dedigim gibi n95 8gb almanı tavsiye ederim istanbulda olması lazım n95 8gb nin işlemcisi 400-450 mhz ayrı ekran kartı varmış biyerde böle okudum seçim senin n73 de alabilirsin ama n73 me al alacak olursan bıraz daha iyi![]()
5730 u beğenen yok kullananlara sordum n95 8gb acaba ne kadardır