Türk Mühendislerinin geliştirdiği akıllı telefon satışa çıktı!!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aselsan ın ürettiğimi acaba

evet herkes burun kivirmişti. Ama bir urune kendi halki sahip cikmazsa hic kimse cikmaz. Yoksa aselsan cok ustun savaş sistemleri uretiyor telefon mu uretemiyecek. Adamlar dinlenemeyen iki telsizden birisini yaptilar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

varrick

varrick

Üye
Tavsiye etmem :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

evet herkes burun kivirmişti. Ama bir urune kendi halki sahip cikmazsa hic kimse cikmaz. Yoksa aselsan cok ustun savaş sistemleri uretiyor telefon mu uretemiyecek. Adamlar dinlenemeyen iki telsizden birisini yaptilar.
Yapmasına yapıyorlarda maalesef bizim insanlarımız(bir kısım)bunu kabullenemiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapmasına yapıyorlarda maalesef bizim insanlarımız(bir kısım)bunu kabullenemiyor.

mesela bu habere konu maxiplus'dan sonra maxipro gelicek Turkcell'den ve iphone,sgs3,one x ile yarişacak duzeyde olacagi soyleniyor. Türkcell boyle boyle yakinda cep telefonu ureticisi durumuna bile gelicektir.

.Murat.

.Murat.

Üye
Esendağlı kardeşim
kaliteye önem verilsin bak bakalım o kısım bişey diyebilecekmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet kaliteye onem verilsin ama şu yonden de bakmak lazim. Emekleyen cocuga yardim etmezsen yuruyemez. En basitinden devlet daireleri şirketler calişanlarina bu cihazlari alsalar onlar da kendilerini daha fazla geliştirip halka ulaşabilecek cihazlar da uretebilirler. Bugun Turkcell elindeki satiş agi ve pazarlama gucunu kullanarak bu cihazlari yaptirabiliyorsa yarin bunlardan daha iyilerini de yapacaktir.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

mesela bu habere konu maxiplus'dan sonra maxipro gelicek Turkcell'den ve iphone,sgs3,one x ile yarişacak duzeyde olacagi soyleniyor. Türkcell boyle boyle yakinda cep telefonu ureticisi durumuna bile gelicektir.
İnşallah

- - - Eklendi - - -

Esendağlı kardeşim
kaliteye önem verilsin bak bakalım o kısım bişey diyebilecekmi
Tabiikide kalite çok önemli ama bazıları daha görüp bilmeden Biz yapamayız,beceremeyiz moduna çoktan bağlıyorlar zaten.kaliteye laf edene zaten lafım yok,peşin hüküm verene lafım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İnşallah

- - - Eklendi - - -

Tabiikide kalite çok önemli ama bazıları daha görüp bilmeden Biz yapamayız,beceremeyiz moduna çoktan bağlıyorlar zaten.kaliteye laf edene zaten lafım yok,peşin hüküm verene lafım

Bu cihazı bilmiyorum da mesela Turkcell T20 oldukça kaliteli bir telefondu.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hunkarim Turkcell sahip oldugu satiş agi ve pazarlama gucunu kullanarak parasina gore cihazlar satiyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hunkarim Turkcell sahip oldugu satiş agi ve pazarlama gucunu kullanarak parasina gore cihazlar satiyor.

Yani hünkarım parasına göre biraz haksızlık olur T20'ye çünkü ilk çıktığında 480 TL idi ve Wildfire S,Galaxy Mini / Gio / Ace gibi kendinin fiyatının üstündeki bir çok modeli yalayıp yutuyordu.Ram / Cpu / Gpu iç açıcı gözükmese de gerçekten iyi bir f / p ürünü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yani hünkarım parasına göre biraz haksızlık olur T20'ye çünkü ilk çıktığında 480 TL idi ve Wildfire S,Galaxy Mini / Gio / Ace gibi kendinin fiyatının üstündeki bir çok modeli yalayıp yutuyordu.Ram / Cpu / Gpu iç açıcı gözükmese de gerçekten iyi bir f / p ürünü.

ben de onu diyorum işte hunkarim belli bir sure kendisine bir kullanici kitlesi oluşturdu mu daha ne cihazlar gelir kimbilir. Bkz.amazon kindle markasiyla wp8 cep telefonlari. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
enes-1907

enes-1907

Üye
evet çok haklısın. Çoğu ürün ve marka çin'de üretiliyor. Burda 800lira maaş vereceğine maliyeti buraya göre 100lira kadar maaş veriyor adamlar..
100 lira gene neyse ücra köşelerde küçük fabrikasyonlarda karın tokluğuna çalışan insanlar var

doctorrr

doctorrr

Üye

ben de onu diyorum işte hunkarim belli bir sure kendisine bir kullanici kitlesi oluşturdu mu daha ne cihazlar gelir kimbilir. Bkz.amazon kindle markasiyla wp8 cep telefonlari. :)
amazon tablet bile var abi ipad e rakip :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bakalım çok büyürse çok tutar,çok tutarsa çok büyür de(:ehe) Android olduğu sürece ben almam galiba...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bakalım çok büyürse çok tutar,çok tutarsa çok büyür de(:ehe) Android olduğu sürece ben almam galiba...

android i seVmiyorsun sanirim hunkarim :) ben su an gb kullaniyorum android benim de pek hosuma gitmese de gb yi seviyorum yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
sevebilirsin fan olmada :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MasteLaa
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen