Türk Mühendislerinin geliştirdiği akıllı telefon satışa çıktı!!

Sponsorlu Bağlantılar

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
Türk Mühendislerinin geliştirdiği akıllı telefon satışa çıktı!!

Telefonda neler var?
Android 4.0 işletim sistemine sahip olan ve ZTE
tarafından üretilen
Turkcell MaxiPLUS 5 'in 800 Mhz'lik Quallcom
işlemcisi bulunuyor. 512 MB 'lık belleği bulunan
telefonun ağırlığı 128 gram. 7.2 megabit mobil internet
hızına ulaşabilen cihazın 3.5 inçlik ekranı, 480x320
piksellik çözünürlüğe sahip.

5 megapiksel kamerası bulunan Turkcell MaxiPLUS 5 ,
microSD kart ile 32 GB'a kadar yükseltebilen hafızaya
sahip.
1400 mAh 'lik kapasiteye sahip pili olan telefon, 4 saat
kesintisiz konuşma imkanı sunuyor.

Bu telefon 549:tl: ile piyasaya sürüldü...

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Zvezdarea

Üye
turkcell zaten cikariyordu boyle telefonlari ama basarili degildi genelinde

06M06

Üye
çin mali zte ne zamandir türk mühendisleri geliştirir oldu :)

mstf_l

mstf_l

Üye
T20 de türktü, huawei, zte markasının üstüne türkcell basmak mı Türk mühendisliği :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşım sizin sıkıntınız ne anlamadım? Telefonu tasarlayıp geliştiren Türk mühendisleri üretenler değil ! Sizin gibiler yüzünden bu ülkede telefon fabrikaları açılamadığından mecburen düşük maliyetle çinde üretiliyor cihazlar hepsi o! Amma yaptınız ya!!

ANIL

ANIL

Admin

fiyatı dün itibariyle belli oldu o yüzden haber olarak verdim. konunun daha önce ele alındığının farkındayım.

uyarı icin teşekkürler...

fiyatını dün konuya eklemiştim.

15097

15097

Üye
:hmmm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşım sizin sıkıntınız ne anlamadım? Telefonu tasarlayıp geliştiren Türk mühendisleri üretenler değil ! Sizin gibiler yüzünden bu ülkede telefon fabrikaları açılamadığından mecburen düşük maliyetle çinde üretiliyor cihazlar hepsi o! Amma yaptınız ya!!

Sakin champion!

MrTech

MrTech

Üye

Abi Azcık Sakin :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Android 4 ve 800 mhz cpu 512 mb ram :D 4 saat konuşma süresi :islik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar birbirinize daha anlayişli yaklaşin ki birbirinizi anlayin. Birbirini anlamayanlar hicbir konuda uzlaşamaz ve hicbir tartişmalari sonuca baglanmaz. Türk muhendisleri olayina gelince tasarlamak projelendirmek ayri bir olay uretmek ayri bir olaydir. Sonuc olarak bu cihazlar Türk muhendisleri tarafindan tasarlanip projelendirilmiş ve uretim teknolojimiz olmadigi icin uretim maliyeti duşuk başka bir ulkedeki fabrikalarda urettirilmiştir. Ayni apple'in cin imalat yaptigi gibi:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
besim.farhan

besim.farhan

Üye

evet çok haklısın. Çoğu ürün ve marka çin'de üretiliyor. Burda 800lira maaş vereceğine maliyeti buraya göre 100lira kadar maaş veriyor adamlar..

MrExpert

MrExpert

Üye
Artık bizimkilerinde böyle şeyler geliştirmesi gerek ben bir kore , amerikan malı cihazlara para vermek istemiyorum ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tamamen Türk urunu cep telefonu da uretilmişti ama bilmem hatirlayan olur mu:)

.Murat.

.Murat.

Üye
adam gibi yapsınlar alalım bu telefon alınmaz

Üst Alt