arkadaşlar yeni aldığım cihaz için program tavsiye edebilir misiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yeni aldığım cihaz için program tavsiye edebilir misiniz :)
selam arkadaşlar..ilk defa bi android cihaz aldım...htc sensation..bu telefonda olmazsa olmaz programlar nelerdir yardımcı olabilir misiniz..oyun pek oynamadığım için ihtiyacım yok.
:)
..
:)
...teşekkür ediyorum..fotoğraf çekme,galeri vs programları da önerebilirseniz çok memnun olurum..tekrar teşekkür ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yakında Android'e yeni geçenler için konu açmayı düşünüyorum. Sana onereceklerim en olmazsa olmazlardan biri Titanium Backup programıdır.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Yakında Android'e yeni geçenler için konu açmayı düşünüyorum. Sana onereceklerim en olmazsa olmazlardan biri Titanium Backup programıdır.

Root lazim ona.
Arkadas yeni gecdiyi icin root yaptigini sanmam

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
tarayıcı olrak arkadaşın önerdiği dolphin iyidir..sonra juice defender kesinlikle kur(batarya ömrü için)..büyük ihtimal yüklü değildir birde flash player yükle çünkü 1-2 gün içinde flash player desteği son bulacak..sonra ne olur ne olmaz diye mybackup indir herşeyini sd karta yada e-mail adresine yedekle..(sonuçta kul yapımı bir bakarsın bozulur tüm bilgilerin gidebilir tedbirli olmak lazım)..birde app2SDFree programını indir..(indirdiğin yada yüklediğin programları hafıza kartına atman için tabi başka fonksiyonlarıda var)..başlıca bunlar gerekli zaten...

FeC!

FeC!

Üye
Arkadaşım ilk olarak üst konuları oku. Burda Root Rom clockover oyunlar sd dosyaları hakkında bilgi bulabilirsin.

Instagramı bilirsin. Onu kesinlikle indir. :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcı olrak arkadaşın önerdiği dolphin iyidir..sonra juice defender kesinlikle kur(batarya ömrü için)..büyük ihtimal yüklü değildir birde flash player yükle çünkü 1-2 gün içinde flash player desteği son bulacak..sonra ne olur ne olmaz diye mybackup indir herşeyini sd karta yada e-mail adresine yedekle..(sonuçta kul yapımı bir bakarsın bozulur tüm bilgilerin gidebilir tedbirli olmak lazım)..birde app2SDFree programını indir..(indirdiğin yada yüklediğin programları hafıza kartına atman için tabi başka fonksiyonlarıda var)..başlıca bunlar gerekli zaten...
flash player varmış telefonda :)

- - - Eklendi - - -

programları hafıza karta yüklemek için ne yapmam lazım..:hmmm

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bilindik yöntemle yani play store'dan app2SDfree programını indir gerisini programını talimatı ile yap çok basit..root yaparsan eğer daha etkili olur..
flash player varmış telefonda :)

- - - Eklendi - - -

programları hafıza karta yüklemek için ne yapmam lazım..:hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
Öncelikle güzel bir cihaz almışsın hayırlı olsun
Önerdiklerim ise androzip,easy task killer,applanet,blackmart,mxplayer,n7 player daha varda yenisin daha ihtiyacın olursa birşeye pm atabilirsin

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle güzel bir cihaz almışsın hayırlı olsun
Önerdiklerim ise androzip,easy task killer,applanet,blackmart,mxplayer,n7 player daha varda yenisin daha ihtiyacın olursa birşeye pm atabilirsin
teşekkürler kardeş :) ..yeniyim daha evet :) ..sizlerinde yardımıyla inşallah ben de başkalarına yardım edebilecek bilgi be donanıma sahip olacağımı ümit ediyorum :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Stick it'de yükle.

jamshot

Üye
yeni gelenler icin lazim cidden bi konu, ben de yeni s plus aldim cihaza yukle kaldir yavasladi valla, root felan yaptim da titanium backup la telefonu yedeklemeyi mi yapiyoruz? her gun arastiriyorum da telefona zarar yukle kaldir. flash yuklu de onun apk sini saklayalim bari kalkar felan.

bi de telefonda yer olmasina ragmen yterli deolama alani yok hatasi aliyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yeni gelenler icin lazim cidden bi konu, ben de yeni s plus aldim cihaza yukle kaldir yavasladi valla, root felan yaptim da titanium backup la telefonu yedeklemeyi mi yapiyoruz? her gun arastiriyorum da telefona zarar yukle kaldir. flash yuklu de onun apk sini saklayalim bari kalkar felan.

bi de telefonda yer olmasina ragmen yterli deolama alani yok hatasi aliyorum

android uygulamalar-internet uygulamaları bölümünde paylaşırsan baskalarida faydalanır :)

- - - Eklendi - - -

Orada bi üst konu var orada paylaş yani.

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
önediğiniz programlar ücretsiz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt