Adobe Flash Lite 4 s60v5 e uyarlandi . Gorsellik bir harika !En az symbian Anna!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazici_11

Üye
    Konu Sahibi
Adobe Flash Lite 4 s60v5 e uyarlandi . Gorsellik bir harika !En az symbian Anna!
Adobe Flash Lite 4 s60v5 e uyarlandi. Anlatim zip arsivin icinde ! Kendi anlatimimdir ve lutfen emeye saygi !

Asagidaki linkde verdiyim zip arsivin icindeki 10283344.txt dosyasini C:/Private/10202be9 klasorne x-plore ile yapistirin ve 28 fps olan gorsel qrafike malik oyun ve videolari rahatlikla oynata bilirsiniz ve bu anlama gelir ki , flash lite 4.0 ile harika gorsel qrafiklere malik videolari izleye bileceksiniz .
txt dosya Ui_graphics.zip arsivinin icindedi. indirin :

fLuke!

fLuke!

Üye
Deneyecek var mı?:D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
link yazı olarak atmayın mobildn olmuyor

yazici_11

Üye
    Konu Sahibi
linki opera mini ile kopyalayin bosluklari silin tarayici url adresine yapistirin ve indirin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Deneyen var mi? Digerin farki ne?

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
Hmm farkı içinde yazıyor buda facedeki videoları açmıyor youtube açıyorki zaten telefondakide açıyor ama yinede teşekkürler kardeşim

yazici_11

Üye
    Konu Sahibi
farki gorsel kalite ve kararlilik siz isterseniz facebookda bi deneme yapip sonucu buraya yazin .

fLuke!

fLuke!

Üye
Görsellik mi iyi

yazici_11

Üye
    Konu Sahibi
farki gordum ama kasiyor uyariyim .

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Deneyen var mı?Çalışıyo mu acaba:hmmm

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
ben kullandım ama aynı farkı göremedim s60v5 ten ne beklenirki flash sorunu nokialarda var sıkışık olmasam android alırdım ya flash sorunu çok sıkıyor

Bir daha nokia alırsam para veren ellerim kırılsın yani :D

jr_jamis

Üye
alo dahili bileşen hatası vermez demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt