SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
yükledim hoş güzel ama ana ekrandaki sağa doğru olan işaret var o hiç bi işe yaramıyor mu ? basıyorum bişi olmuyo ?

- - - Eklendi - - -

ayrıca yan çevirince atıyor uygulamadan :/
Adımlar zor. %100 düzgün yapsanız sorun çıkmayacak. Bakın yapanlar var. Onlar burdan bakarak yapıyor....

santimental

Üye
annada güzel çalışıyor fakat belle ye tam uyumlu değil sanırım.

ametlim

ametlim

Üye
kardeşim eline koluna sağlık çok manyak ve çok havalı oldu telefonum sayende tşk ederim
brarılarının devamını dilerim

zoppi

zoppi

Üye
olmuyor dostum 6 kere yaptım ama yinede olmuyor. Eski ara yüzler tekrar geliyor

- - - Eklendi - - -

telefon nokia 500

- - - Eklendi - - -

2 tane kendi hafızası var o yüzden sorun oluyor sanırım c: var e: var f: var

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor dostum 6 kere yaptım ama yinede olmuyor. Eski ara yüzler tekrar geliyor

- - - Eklendi - - -

telefon nokia 500

- - - Eklendi - - -

2 tane kendi hafızası var o yüzden sorun oluyor sanırım c: var e: var f: var

Nokia 500 olmaz. Onun işletim sistemi ve hızı düşük

- - - Eklendi - - -

kardeşim eline koluna sağlık çok manyak ve çok havalı oldu telefonum sayende tşk ederim
brarılarının devamını dilerim
Rica ederim kardeşim.saol.sende bi dışarı çık da havanı at ;)

Metin MF

Metin MF

Üye
yav arkadaş olmuyor en son o .set dosyasını geriyükleme yaptım ayarlar yüklendi diyor sonra yükleniyor diyor ve bakıyorum yine aynı saçma widgetler geliyor yardım et :(

10ur14

Üye
yükleyemiyorum

ahmethakan42

Üye
Benim telefona kurdum ama seçenekler düğmesi çalışmıyor.Tam yükledim ama neden böyle oldu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefona kurdum ama seçenekler düğmesi çalışmıyor.Tam yükledim ama neden böyle oldu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Seçenekler tuşu yok. Varda ekranda yok. Sağ üst boşluğa basarsanız seçenekler açılır :)

- - - Eklendi - - -

yav arkadaş olmuyor en son o .set dosyasını geriyükleme yaptım ayarlar yüklendi diyor sonra yükleniyor diyor ve bakıyorum yine aynı saçma widgetler geliyor yardım et :(
Valla konudaki kadar açık bir anlatım olamaz. Dikkatli yap . Dikkatli ....

ayhantokgoz

Üye
lisans kodunu da girmeden pragram çalışmıyor!

serinaga

serinaga

Üye
Yaw kardeş tel hackli benim, yükleyemedim uygulama yok signed yada un signed ama şu xplore ile private klasörünün içinde hiçbir şey göremiyorum, bomboş bir klasör olarak görünüyor tüm sürücülerde, flash atarken hackli core kullanmıştım, ondamı ki ve acaba ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Yaw kardeş tel hackli benim, yükleyemedim uygulama yok signed yada un signed ama şu xplore ile private klasörünün içinde hiçbir şey göremiyorum, bomboş bir klasör olarak görünüyor tüm sürücülerde, flash atarken hackli core kullanmıştım, ondamı ki ve acaba ?
Private içinde bişe göremiosan telin hackli deil hayılrı uğurlu olsun :D

Ercanb7272

Ercanb7272

Üye
admin 10 adıma kadar Geldim ama prgramı acamadım tescille yazısı cıkıyor ve yükleniyor yazıyor ne iptal yapabiliyom nede tescille tıklabiliyorum yardım lütfen...

warriorname

warriorname

Üye
arkadaş ben yükledim 11. Bölümü de hatasız yaptım shelle girdim fakat ekranda hiç uygulama yok yer açmak için bazı yerleri sil demişsin silmek için basılı tutuyorum kapanıyor tekrar açılıyor tel c5-03 hackli çözüm bulursanız mutlu olurum

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş ben yükledim 11. Bölümü de hatasız yaptım shelle girdim fakat ekranda hiç uygulama yok yer açmak için bazı yerleri sil demişsin silmek için basılı tutuyorum kapanıyor tekrar açılıyor tel c5-03 hackli çözüm bulursanız mutlu olurum
c5-03 kaldırmazki. İşlemcisi çok düşük onun. Malesef yapacak bişey yok :)

ByRedox

ByRedox

Üye
konu lock lütfen cünkü calışmıyor 11 adıma geldim shell acıtım calısmadı bu için format attım çalışmıyo 4 üncü dneyisim olmuyo lütfen konu lock

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
konu lock lütfen cünkü calışmıyor 11 adıma geldim shell acıtım calısmadı bu için format attım çalışmıyo 4 üncü dneyisim olmuyo lütfen konu lock
Sayın Serhat bey. Bu modu kendim yükledim. Beni bilen biliyor. Yalan konu paylaşmam. Üstüne üstlük hiç bi sitede bunun kurulum anlatımı yoktu bukadar uğraştım yaptım bari iftira atmayın. Önceki sayfalara bakarsanız yükleyenleri görürsünüz. Selametle

ByRedox

ByRedox

Üye
11inci adıma kadar yaptım senın dosyalarda spb dosya bozuk dedi yüklemedi sonra spb shell buldum 3D CRUSEL DİYE Bİ KONUDAN onda denedim 2kere hakan 710 cfwde 2 kerede evolve cfwde dwnwdim olmadı hep mobilden girdim x plore kullandım refresh hacklı tel ben bende olanı anlatıyım bende 11 adıma gelince shelli actım bende yükleniyor diyor arkasında tescille var ekranda habire kapanıp acıyo ama bi türlü yükleniyor ilerlemiyor bole sabaha kadar bıraktım bi seyde olmadı ne acıldı nede yüklendi sonrası belli yazdım buraya kızma ama dogruya dogru....

Üst Alt