aldemirfatih
Üye
bir veda da benden
öncelikle bu bölümde geçirdiğim zamanın çok keyifli olduğunu belirtmek istiyorum..bugün bi htc telefon aldım..sensation modeli...bir süredir yeni bil tel arayışındaydım zaten...
biz böyle bi milletiz işte kardeş veda etmeden,hakkınızı helal edin demeden ayrılamıyoruz..en azından benim için çok önemli bu..bilgi ve paylaşımlarından istifa ettiğim(isimleri yanlış yazmam inşallah) sensation,mrcommander,najanaja,noss_bar ve ismi şu an aklıma gelmeyen tüm s3 ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ha masttela vardı unutmadan ilave edeyim..nsekiz de
..ilk flash atma çabalarımda forumdan bi kaç arkadaşın yardım etme çabaları çok mutlu etmişti beni..
hasılı ben duygusaladamım biraz fazla uzatmamalıyım..
kardeşler be hakkınızı helal edin..diğer bölümlerde gezeceğim galiba artık..Allaha emanet olunuz..
biz böyle bi milletiz işte kardeş veda etmeden,hakkınızı helal edin demeden ayrılamıyoruz..en azından benim için çok önemli bu..bilgi ve paylaşımlarından istifa ettiğim(isimleri yanlış yazmam inşallah) sensation,mrcommander,najanaja,noss_bar ve ismi şu an aklıma gelmeyen tüm s3 ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..ha masttela vardı unutmadan ilave edeyim..nsekiz de
..ilk flash atma çabalarımda forumdan bi kaç arkadaşın yardım etme çabaları çok mutlu etmişti beni..hasılı ben duygusaladamım biraz fazla uzatmamalıyım..
kardeşler be hakkınızı helal edin..diğer bölümlerde gezeceğim galiba artık..Allaha emanet olunuz..

..bu nokia vallahi saf yaa..ilk defa gördüm o ne kadar güzel bi telefondur öyle yaa..

max 1100 lira verebilirim ki
sabah sabah sende güldürdün yaf
Ben mesela her bölümde takılıyorum MeeGo ya bile giriyorum yani