Aileyi Xbox almaya ikna etmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Aileyi Xbox almaya ikna etmek
beni bilen bilir 97liyim.lise 2ye geçtim.
ben xbox 360 ve kinect almak istiyorum.daha videosunu ilk gördüğüm anda çok etkilenmiştim.gittigidiyorda 250gb slim+kinect 980 lira.bi ara laptop istemiştim.bakarız demişti.1500tl laptoba vermektense ben 980liraya daha eğleneceğim birşety almak ve ailemi maddi olarak sıkıntıya sokmamak için böyle düşündüm.3ayda bir 340tl gibi bir burs parası alıyorum.(5.sınıftan beri)
hiçbirzaman süper bir bilgisayarım olmadı.şuandakide orta seviyede oyun için uygun değil.şimdiye kadar 2 bilgisayarım oldu biri giriş seviyesind eberbattı 4sene kullandım.sonra anakartı yandı.zaten ortaktı.2sene öncede yeni bilgisayar aldı babam.doğum günümde.hayatımda hiç playstation,wii,atari vs. olsun hiç oyun konsolum olmadı.xbox 360ı bir arkadaşım sağolsun denemiştim bir kafede 4saat aralıksız oynamıştık.ama kafe kapandı ve bulunduğum şehirde sadece ps3 var.başka konsol yok.fazla oyun meraklısı değilim.ilk aylar 4saat oynar 2-3 aylar 1saate düşer.hem pcde hareketsiz kaldığımı düşünüyorlar.çünkü 5-6 saat pc başındayım.ama xboxda hareketli olacam.içleri rahat eder onlarında.göz konusunda zaten gözlüklüyüm yani bozulacak gibi bi endişeleri olmazzaten pcye baksamda bakmasamda mutlaka her sene ilerliyo biraz.
ben kendimi ezik durumuna düşürmeden nasıl alabilirim xbox?
kız kardeşim var oda videosuna hayran kaldı.beraber para biriktirip almayı planlıyoruz.inşallah üstünü tamamlarlar.fakat annem bu konuda hiç uygun değil.liseyi bitir puanını görelim diye tutturmuş herşeyde bu bahane.babam yine anlayışlı bu konuda.teknolojiyle fazla ilgili olmasada bilgili sayılır.mesela format atabilir kendi başına.zaten ben öğretmiştim :)
çok uzun oldu ama.lütfen yardım edin ne yapıp ne dip almalıyım xbox'u!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben şöyle yapıyordum:

Baba bana laptop al. Fazla takmaz bu aşamada
Ertesi gün tekrar söylerim. Bakarız der.
Ertesi gün, bana laptop alacaktik derim. Bu sefer olur, nasıl bi şey olsun der.

yani bıktır bıktır ve aldır :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
ben şöyle yapıyordum:

Baba bana laptop al. Fazla takmaz bu aşamada
Ertesi gün tekrar söylerim. Bakarız der.
Ertesi gün, bana laptop alacaktik derim. Bu sefer olur, nasıl bi şey olsun der.

yani bıktır bıktır ve aldır :D
ya fazla üstelemeyi sevmem.zaten babam bakarız dedimmi hep bakarızdır.heleki annemde.
baba ben yeni telefon istiyorum.
-bakarız
-bakarız
-bakarı
-bakar
-baka
-ba
-b
-...

Mert

Mert

Üye
Olasılığı neredeyse dirseğini yalayabilme olasılığıyla aynı :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
baban kiloluysa baba spor yaparız de kinectle

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

yani ama fazla değil.sadece biraz göbek var.ama eritmek gibi bir niyeti yok gibi :ehe

Uzlaşmak tek çare kardeşim :) Ailenle uzlaşmaya çalış. Ne yaparsam alırsınız de çok istiyorum ve bunun için herşeyi yapmaya hazırım de. Baktım hala yok diyorlar tek çözüm odana kapan yemek fala yeme aglayabilirsen ağla :D Anneler dayanamaz ve babaya söyler alalım diye :) ama sırayı bozma olmazsa diğer yolla devam :)

doctorrr

doctorrr

Üye
üç aylık bir zaman zarfı içerisinde haftada bir yokla alacağın ürünü göster falan ışıltılı gözlerle suratına bak evladına acıyıp alacaktır :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
üç aylık bir zaman zarfı içerisinde haftada bir yokla alacağın ürünü göster falan ışıltılı gözlerle suratına bak evladına acıyıp alacaktır :D
denemek lazım.keşke :ehe

annene söle annen ikna eder :D
annem hiç olumlu bakmıyor :D

Uzlaşmak tek çare kardeşim :) Ailenle uzlaşmaya çalış. Ne yaparsam alırsınız de çok istiyorum ve bunun için herşeyi yapmaya hazırım de. Baktım hala yok diyorlar tek çözüm odana kapan yemek fala yeme aglayabilirsen ağla :D Anneler dayanamaz ve babaya söyler alalım diye :) ama sırayı bozma olmazsa diğer yolla devam :)
tamam dedim diyelim aldılar.ee sonra düşük puan alırsam sonra ne olacak? :ehe
ya iyide o kadar biraz abartmak olmazmı yani yemek yememek falan :D
bide bu tür şeyler için kolay kolay ağlamam,hiç ağlamam.anca başka şeye üzülüpte bunun için ağlarmış gibi yapabilirim :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
980liramí ben 2000tl yolarim kardesim aileni sikintiya sokmana gerek yok.

Böbrekler saglam olsun, bol bol su iç,

Gazeteye sarmayi unutma.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
yoo ben ankara electro world de 600 liraya xbox slim gördüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt