Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah belasini versin mobil readeri bulamadim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ametlim
Üye
Konu Sahibi
Allah belasini versin mobil readeri bulamadim
arkadaşlar ne programmış bu mobil reader aramadığım yer kalmadı ama sıfır sıfır elde var sıfır artık umudumu kestim bu programdan. sizden ricam şu prc programını açan başka bir program varmı varsa lütfen ismini söyleye bilirmisiniz..
meme4
Üye
prc uzantılarını bu program açar (siteye erişemiyorum ben mobil oldugum için lik kırıksa kusura bakma)
arkadaşlar ne programmış bu mobil reader aramadığım yer kalmadı ama sıfır sıfır elde var sıfır artık umudumu kestim bu programdan. sizden ricam şu prc programını açan başka bir program varmı varsa lütfen ismini söyleye bilirmisiniz..
program istemekle alakası yok kardesim, o program orjinalinde var zaten, büyük ihtimalle format atınca gitmiştir. Tmm anladık android daha iyi ama herseferinde bunu insanların yüzüne vuracağınıza sorunlarına yardım etmelisiniz
arkadaşım zaten bu programı kullanıyordum android almaya ne gerek var. canavar gibi n8 var bende. mobilreaderi n73 te kullanıyordum. n8 için yeni versiyonu çıkaramadılar. android tlfonlarıda görüyoruz neticede....
Buhara15
Üye
mail falan atsak yaparlar belki unutmuşlar bu herifler bizi sanırım