tebrikler - - - Eklendi - - - tebrikler :oke:Eyvallah.
Cihanî Sultan Üye eşref gümüşsay' Alıntı: tebrikler - - - Eklendi - - - tebrikler Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
Türe Üye ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sankim bu cuk oturuyor Genişletmek için tıkla ... cukk
ynsemrekose' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız sankim bu cuk oturuyor Genişletmek için tıkla ... cukk
KayraBey Üye Sultanımız rütbesine bir yıldız daha katmış.Hayırlı uğurlu olsun. Padişahım çok yaşa !!!
Cihanî Sultan Üye KayraBey' Alıntı: Sultanımız rütbesine bir yıldız daha katmış.Hayırlı uğurlu olsun. Padişahım çok yaşa !!! Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yaşayalım. Boyabatlı57' Alıntı: tebrikler hünkarım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın.
KayraBey' Alıntı: Sultanımız rütbesine bir yıldız daha katmış.Hayırlı uğurlu olsun. Padişahım çok yaşa !!! Genişletmek için tıkla ... Hayırlı yaşayalım. Boyabatlı57' Alıntı: tebrikler hünkarım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın.
papakudioflu Emekli Yönetici ben mi kacirdim konu mu hortladi diye baktim ama ben bu konuya mesaj yazmişim
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: ben mi kacirdim konu mu hortladi diye baktim ama ben bu konuya mesaj yazmişim Genişletmek için tıkla ... Yok uyarı aldım tekrar albay oldum.
papakudioflu' Alıntı: ben mi kacirdim konu mu hortladi diye baktim ama ben bu konuya mesaj yazmişim Genişletmek için tıkla ... Yok uyarı aldım tekrar albay oldum.