Açılan konular hakkında öneri...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
Açılan konular hakkında öneri...
S.A

Uzun zamandır maxicep sitesine üyeyim siteyi çok başarılı bulurum severek takip ettiğim tek cep telefonunu sitesi.
Ama sizlere bir öneri/şikayetim olacak sevgili yönetici arkadaşlarım sitede cep telefonu ile ilgili birçok konu var ancak hangi program ne işe yarar konuyu açmadan anlamak imkansız. Örneğin gecen gün ben telefonuma hava durumu widget arıyordum bunun için önce Symbian^3 Uygulamaları bölümüne oradan symbian^3 Widget bölümüne giriyorum buraya kadar herşey güzel, ama burdan sonra insan ne yapacağını bilemiyor...
Bölüme girince birçok konu var, ama %99 programın sadece adı yazıyor, En ufak bir açıklama dahi yok. Aradığım programı bulmak aşağı yukarı 1 saatimi alıyor (tabi bu arada her konuya tek tek girip bakıyorum)...
Sizlere bu noktada önerim programın adının yanına parantez içinde ufakta olsa ne programı olduğunu belirtmenizdir ...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunu yöneticiler istemiyorki konu sahibinin hatası.

larten123

larten123

Üye
Bazı programların ismi zaten uzun oluyor. Bir de yanına açıklama eklemek saçma olur. Şöyle bir şey de var;programların çoğu yabancı sitelerden alınıyor. Çeviri için Google Translate de kullanmak berbat oluyor. Ama yine de içine açıklamasını koyuyorlar.:oke: (Bazıları dışında... Onların da kendi mesuliyeti)

Açıkçası seninkisi biraz üşengeçlik olmuş. :dry:

Carizmatik

Carizmatik

Üye
    Konu Sahibi
Bazı programların ismi zaten uzun oluyor. Bir de yanına açıklama eklemek saçma olur. Şöyle bir şey de var;programların çoğu yabancı sitelerden alınıyor. Çeviri için Google Translate de kullanmak berbat oluyor. Ama yine de içine açıklamasını koyuyorlar.:oke: (Bazıları dışında... Onların da kendi mesuliyeti)

Açıkçası seninkisi biraz üşengeçlik olmuş. :dry:

Bunun üşengeç olmakla alakası nedir açıkcası kavramakta zorlanıyorum?
Sonuçta çoğu arkadaşamızın sabahtan akşama kadar pc başında olmak gibi bir şansı olduğunu zannetmiyorum.
Kaldıki sizin dediğiniz gibi yabancı sitelerden konular alınıyor evet, ama hangi uygulama vs. nedir ne değildir herhalde paylaşan kişi az çok bilir. Örneğin konudada belirtiğim gibi hava durumu widget aradığım zaman dikkat ettim program isimleri uzun onu anlarım ama kısa olanlara azda olsa yazılmalı bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt