Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

:ağlarım:

CABBAR

CABBAR

Üye
Selamünaleyküm dostlar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mesaj kasan var :hmmm ;)

m542tf

m542tf

Üye
arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konu hakkında bir şey söyleyeceğim yanlış anlamayın lütfen. şimdi her gece neredeyse aynı şeyler konuşuluyor. bu konuda kimsenin amacı mesaj kasmak değil eminim ama acaba bu konu sohbet bölümüne taşınsa daha iyi olmaz mı? ne düşünüyorsunuz?

konunun yeri güzel bence

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bu konu hakkında bir şey söyleyeceğim yanlış anlamayın lütfen. şimdi her gece neredeyse aynı şeyler konuşuluyor. bu konuda kimsenin amacı mesaj kasmak değil eminim ama acaba bu konu sohbet bölümüne taşınsa daha iyi olmaz mı? ne düşünüyorsunuz?
Farketmez Anıl olabilir ;) Öneri olarak sunabilirsin :) Ama kimsenin böyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum ben de :tebessüm:

MrTech

MrTech

Üye
Anıl'ın İci Rahat Degil Beyler :polis:

- - - Eklendi - - -

Aykut Abi Hosgeldin

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
murat abi nasılsın?

Aykut hoşgeldin

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:perde:4

MasteLaa

MasteLaa

Üye

sana birşey demiyorum kuzu. dedim ya o sayfadan bu sayfaya okudum diye. kimlerin yeni geldiğini kimlerin o anda orda olduğunu biliyorum. aslında o mesajıda yazmayacaktımda yine dayanamadım. baksana.... sitemkar mesajıma bile tek sen cevap yazdın. hadi kal sağlıcakla. bu mesajıda sırf sen üzülme diye yazdım, iyi geceler...
Kuzum iyi geceler ama kimseye kızma lütfen kaçırdılar bence :züü:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

Üst Alt