Assassin's Creed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Assassin's Creed
Üstüne tanımam bu oyunun. Bu tarz oyunlar varsa liste ve assassin's creed'i türkçeleştirebilir miyim bilgi istiyorum

Incubus

Incubus

Üye
assasins creed i şu anda oyunçeviri.com türkçeleştiriyor zaten[1. oyunu dışında çünkü altyazı seçeneği yok].Assasins creed gerçekten çok güzel ve sürekliliği olan bir oyun ve assasins creed tarzı bir prince of persia yı bilirim o kadar :)

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
ben prince of persia'yı sevemedim bi türlü ya :D ben öyleyse 2. oyundan itibaren tekrar oynarım çünkü hikayeyi biliyorum ama o dialogları çok merak ediyorum

Incubus

Incubus

Üye
Şu ana kadar oynadıgım en etkilendiğim oyun AC,Mafia2 ve max payne 3.Ama en hayran olduğum AC ve onu türkçe oynamakta baya iyi olucak.2. oyun şu an türkçe ve brotherhood da şu an çevriliyor valla AC funları için bu türkçe yama olayı çok iyi oldu...:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Prince of ersia the two thrones çok hosuma gitmisti AC'e benzer olarak.Grafikler Ac gibi güçlü degil ama kurgu ve oyundaki enerji güzel sarıyor oynayanı sıkıcı degil.

clawiss

clawiss

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar oynadıgım en etkilendiğim oyun AC,Mafia2 ve max payne 3.Ama en hayran olduğum AC ve onu türkçe oynamakta baya iyi olucak.2. oyun şu an türkçe ve brotherhood da şu an çevriliyor valla AC funları için bu türkçe yama olayı çok iyi oldu...:)

max payne 3'ü torrent indireyim dedim 27 gb'lardan bahsediyo o yüzden vazgeçtim indirmekten alırım belki oyununu :)

lSandMan

Üye
Assassin's Creed Tüm serisini oynadım gerçekten seneryo olsun grafik olsun çok başarılı buluyorum.Ama bu çıkıcak olan Assassin's Creed 3 serinin sonu olacak o yüzden daha şimdiden yasa girdim :(

fLuke!

fLuke!

Üye
Oo assassinler toplanmış.:)

abandonware

abandonware

Üye
revelation a kadar istanbulda geçti hadi türkçe seslendirme istemiyozda bi altyazıyı damı çok gördüler :zzz:

BigSmoke15

BigSmoke15

Üye
revelation a kadar istanbulda geçti hadi türkçe seslendirme istemiyozda bi altyazıyı damı çok gördüler :zzz:
Ne desen haklısın vallaha oyunu oynuyorum geçtiğim bölümün türkçesini sonradan izliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt