Geçmiş olsun tebrikler. Başımız sağolsun teşekkürler :tebessüm:
MasteLaa Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Geçmiş olsun tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Başımız sağolsun teşekkürler
Cihanî Sultan' Alıntı: Geçmiş olsun tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Başımız sağolsun teşekkürler
Cihanî Sultan Üye MasteLaa' Alıntı: Başımız sağolsun teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet etsin.
MasteLaa Üye rabbace' Alıntı: Fatihim tebrikler farkında olsam kesin ben açardım mobil işte görünmüyor rütbe Genişletmek için tıkla ... Düşünmen yeter Aykut abim teşekkür ediyorum - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Allah rahmet etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin
rabbace' Alıntı: Fatihim tebrikler farkında olsam kesin ben açardım mobil işte görünmüyor rütbe Genişletmek için tıkla ... Düşünmen yeter Aykut abim teşekkür ediyorum - - - Eklendi - - - Cihanî Sultan' Alıntı: Allah rahmet etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin
Cihanî Sultan Üye 15097' Alıntı: Can'la Fatih! Sizi uyarıyorum! Cenazeye çevirmeyin burayı Genişletmek için tıkla ... Çok korkuttun beni abi , ben bu gece nasıl uyuyacağım.Neyse mezarımı seçeyim en iyisi. Başımız sağolsun.: )
15097' Alıntı: Can'la Fatih! Sizi uyarıyorum! Cenazeye çevirmeyin burayı Genişletmek için tıkla ... Çok korkuttun beni abi , ben bu gece nasıl uyuyacağım.Neyse mezarımı seçeyim en iyisi. Başımız sağolsun.: )
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ediyorum kuzum