jar dosyaları oto yüklenme sorunu kesin cozüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxicepahmet

Üye
    Konu Sahibi
jar dosyaları oto yüklenme sorunu kesin cozüm
arkadaşlar bildiğiniz gibi cepten jar indirince havıza kaydetmeden oto yükleme ekrana geliyor ve jar cepten havızaya kaydedemiyoruz.ama x plore uygulamasıyla bu sorun çözüldü
1.jar dosyasını indirin ve yükleme ekranı gelene kadar bekleyîn geldikten sonra menü tusuna basın arka planda kalsın
2.sımdı x plore acın su yolu takip edin c:/system/temp/browser
3.orada bir index.php dosyası var onu kapyalayıp e: yapistırın.
4.son olarak isim değistirerek php yerine jar yapın uygulama kaydedilmistir.emege saygı

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Teşekkürler.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
:oke:
Yükledikten sonrada o dosyayı
Yüklenen Hafıza :/ private/102033e6/midlets/ yolundan oradaki herhangi bir UID nolu klasör içindedir.
Tek tek bakmak gerek, çünkü yüklenirken telefon rastgele bi uid no belirliyor javaya..

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
bu sorun sadece telefonun kendi tarayıcısında oluyor. Tarayıcınızı değiştirirseniz sorun kalmaz

maxicepahmet

Üye
    Konu Sahibi
opera da indirirkende telefonun tarayıcısına yönlendiriyor uc browserde indirme hatası diyor baktım çozum yok x plore ile tek tek inceledim orda dosyayı buldum ancak..

imhotep_13

Üye
arkadaşlar bildiğiniz gibi cepten jar indirince havıza kaydetmeden oto yükleme ekrana geliyor ve jar cepten havızaya kaydedemiyoruz.ama x plore uygulamasıyla bu sorun çözüldü
1.jar dosyasını indirin ve yükleme ekranı gelene kadar bekleyîn geldikten sonra menü tusuna basın arka planda kalsın
2.sımdı x plore acın su yolu takip edin c:/system/temp/browser
3.orada bir index.php dosyası var onu kapyalayıp e: yapistırın.
4.son olarak isim değistirerek php yerine jar yapın uygulama kaydedilmistir.emege saygı

tesekkurler ama bende olmadı tel e55 hackli ama dedigin gibi yaptım ve o dosyayı bulamadım dosya sis idi ondanmı acaba

maxicepahmet

Üye
    Konu Sahibi
ben jar dedim sis demedim ki zaten sis dosyasını kaydedebilıyorsun buna ıhtıyac yokki

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Ben ucbrowser kullanyorum ve jar yada basga bi dosya bicimi(sis,zip,rar...) olsun hepsinide tele indirmeden sonra ister yuklep ister kaydedip bilyorum...
Senin bu yöntemine ihtiyacim yok..!!! Tel n95
:oke:

maxicepahmet

Üye
    Konu Sahibi

maxicepahmet

Üye
    Konu Sahibi
opera uc browser gibi uygulamaları denedin mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt