blackberry kesin bakın whatsup

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
blackberry kesin bakın whatsup
arkadaşlar bi arkadaşım var blackberry bold kullanıyo kendisi irakta kız olduğundan telefondan pek anlamıyor bizim sorun şu ona neyi demedimse whats up programı indirmeyi başaramadım googleyi zor açıyor ve ona sordum sende blackberry market varmı diye onu bile bulamadı sizce nasıl yükleriz bi yardım edin allah rızası için

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
menude app world var. Orada arama bölümüne whatsapp yazabilir, di mi? Yapabilir bunu, yapsın yani.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım allahını seversen bu app world un bulunduğu yerin resmi yok mu menünun lütfen atta göstereyim yemin ederim ki çok uğraştım yaa

Türe

Türe

Üye

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşım allahını seversen bu app world un bulunduğu yerin resmi yok mu menünun lütfen atta göstereyim yemin ederim ki çok uğraştım yaa

shieldsp.com/wp-content/uploads/2012/05/BlackBerry-Applications.jpg

Latin harflerini okuyabiliyor di mi

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
allah razı olsun son kez boldların bütün hepsinde whatsup varmıdir onun telefonu bold da kaç kac(9700#9702)gibicesinden bilmiyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
allah razı olsun son kez boldların bütün hepsinde whatsup varmıdir onun telefonu bold da kaç kac(9700#9702)gibicesinden bilmiyorum

curve'lerde bile var. :ehe (Pınar kızma :zzz: ) Boldlar'da da vardır.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
hocam bold için link bulabilirmisin

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar blackberrysi olan şu linktekini indirmeyi deneyebilir mi eğer inerse arkadaşıma da gondericegim o anlamadigi için size danıştim ne olur yardımcı olun whatsup messenger programı
http://qfs.mobi/f180347

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşlar blackberrysi olan şu linktekini indirmeyi deneyebilir mi eğer inerse arkadaşıma da gondericegim o anlamadigi için size danıştim ne olur yardımcı olun whatsup messenger programı

birkaç dakika beklersen öğrenebilirim

- - - Eklendi - - -

düzeltme: ismi whatsappmış ama indiren bulamadım.

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
sen blackberrymi kullanıyorsun sen deneyemezmisin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sen blackberrymi kullanıyorsun sen deneyemezmisin

ben kullansaydım denerdim, 1 kişiye daha sorayım senin için.

- - - Eklendi - - -

arkadaşım indiremedi ama ben bilgisayara indirdim. bence denesin olur sanırım :hmmm

sarı bordo

Üye
    Konu Sahibi
insaallah olur saol kardeşim

minoo

minoo

Üye

curve'lerde bile var. :ehe (Pınar kızma :zzz: ) Boldlar'da da vardır.

Seni oldururum :D

Kardes sen o kiz arkadasa soyle, 3310 alsin bence. Yukleyebildi mi cok merak ettim.

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...