şivava şivava yandaki otelde kopuyolar
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: hep sen mi yapacaksın Genişletmek için tıkla ... iyide sarılmaya yapılmaz dimi
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: abi ben çayı fazls kaçırdım oy en son ne diyodul Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim muhabbet yeni başladı
ynsemrekose' Alıntı: abi ben çayı fazls kaçırdım oy en son ne diyodul Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim muhabbet yeni başladı
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Eh Pelin; Beni de alın aranıza dersin! Ama hiç bir sorunuza cevap dahi vermezsin? Genişletmek için tıkla ... bu akşam pekde şairsin; ey güzel neden bu kadar naz edersin...
OttomaN TigeR' Alıntı: Eh Pelin; Beni de alın aranıza dersin! Ama hiç bir sorunuza cevap dahi vermezsin? Genişletmek için tıkla ... bu akşam pekde şairsin; ey güzel neden bu kadar naz edersin...
MasteLaa Üye Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 2 misafir) MasteLaa, Pondusss+, ynsemrekose+, cardanadam+, pelın_+, MrTech+
Şu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (8 üye ve 2 misafir) MasteLaa, Pondusss+, ynsemrekose+, cardanadam+, pelın_+, MrTech+
cardanadam Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Vealeyküm selam dedim aldım abi emaneti, Allah eksik etmesin üstünden selameti. Genişletmek için tıkla ... allahın selameti hepinizin üstüne olsun ayağınız varken başınıza taş değmesin
OttomaN TigeR' Alıntı: Vealeyküm selam dedim aldım abi emaneti, Allah eksik etmesin üstünden selameti. Genişletmek için tıkla ... allahın selameti hepinizin üstüne olsun ayağınız varken başınıza taş değmesin
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim muhabbet yeni başladı Genişletmek için tıkla ... deliyim abi gerçeğe çok yaklaştım
MasteLaa' Alıntı: Nasılsın kardeşim muhabbet yeni başladı Genişletmek için tıkla ... deliyim abi gerçeğe çok yaklaştım
MasteLaa Üye ynsemrekose' Alıntı: deliyim abi gerçeğe çok yaklaştım Genişletmek için tıkla ... Ne oldu
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Yok abim var - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... yine eh işte
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: bu akşam pekde şairsin; ey güzel neden bu kadar naz edersin... Genişletmek için tıkla ... abi hiç sorma bugün yüreğim öylesine efkar dolu, yinede şaşırtmasın Mevlâm bulalım doğru yolu.
Vatron' Alıntı: bu akşam pekde şairsin; ey güzel neden bu kadar naz edersin... Genişletmek için tıkla ... abi hiç sorma bugün yüreğim öylesine efkar dolu, yinede şaşırtmasın Mevlâm bulalım doğru yolu.
MrTech Üye Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, cardanadam, ynsemrekose, MasteLaa+, pelın_
Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, cardanadam, ynsemrekose, MasteLaa+, pelın_
Amaru Shady Üye MrTech' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, cardanadam, ynsemrekose, MasteLaa+, pelın_ Genişletmek için tıkla ... ben de varım. özlemişim bunu
MrTech' Alıntı: Şu anda 11 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 4 misafir) MrTech, cardanadam, ynsemrekose, MasteLaa+, pelın_ Genişletmek için tıkla ... ben de varım. özlemişim bunu
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: abi hiç sorma bugün yüreğim öylesine efkar dolu, yinede şaşırtmasın Mevlâm bulalım doğru yolu. Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim ne iyi dersin, güzel kelmalarınla bizleri mest edersin... - - - Anında Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: abi hiç sorma bugün yüreğim öylesine efkar dolu, yinede şaşırtmasın Mevlâm bulalım doğru yolu. Genişletmek için tıkla ... amin kardeşim ne iyi dersin, güzel kelmalarınla bizleri mest edersin... - - - Anında Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...