arada buraya gökçen yada furkan yazıyo bi b** anlamıyom yabancı dil iyidir pratik yapmak lazım.
ANIL Admin m542tf' Alıntı: arada buraya gökçen yada furkan yazıyo bi b** anlamıyom Genişletmek için tıkla ... yabancı dil iyidir pratik yapmak lazım.
m542tf' Alıntı: arada buraya gökçen yada furkan yazıyo bi b** anlamıyom Genişletmek için tıkla ... yabancı dil iyidir pratik yapmak lazım.
Amaru Shady Üye nsekiz' Alıntı: link verebilir misin? Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/ingilizce-muhabbet-konumuz-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html
nsekiz' Alıntı: link verebilir misin? Genişletmek için tıkla ... www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/ingilizce-muhabbet-konumuz-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Abi'm. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hacı sen nerelerdesin yahu sessiz sedasız kayboldun. bizi sensiz bırakmaya hakkın varmı?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selâm Abi'm. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... hacı sen nerelerdesin yahu sessiz sedasız kayboldun. bizi sensiz bırakmaya hakkın varmı?
MasteLaa Üye cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar dilerim öyle bir uğradım malum yazılara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Şeref abicim kalıcı olarak hiç gelmiyorsun
cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar dilerim öyle bir uğradım malum yazılara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin Şeref abicim kalıcı olarak hiç gelmiyorsun
Amaru Shady Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ama çalıştırmak istersen varım yani Genişletmek için tıkla ... LYS'ye hazırlanıyorum abi
OttomaN TigeR' Alıntı: ama çalıştırmak istersen varım yani Genişletmek için tıkla ... LYS'ye hazırlanıyorum abi
m542tf Üye cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar dilerim öyle bir uğradım malum yazılara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar
cardanadam' Alıntı: selamınaleyküm arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar dilerim öyle bir uğradım malum yazılara yetişemiyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı cumalar
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: gidiyorum demişin Genişletmek için tıkla ... onu arkadaş için yazdım
MasteLaa Üye Vatron' Alıntı: hacı sen nerelerdesin yahu sessiz sedasız kayboldun. bizi sensiz bırakmaya hakkın varmı? Genişletmek için tıkla ... Kuzummm nasılsın özür dilerim göremedim
Vatron' Alıntı: hacı sen nerelerdesin yahu sessiz sedasız kayboldun. bizi sensiz bırakmaya hakkın varmı? Genişletmek için tıkla ... Kuzummm nasılsın özür dilerim göremedim
pelın_ [video=youtube;OWl9jrgvg6Q]http://www.youtube.com/watch?v=OWl9jrgvg6Q[/video],bagamlılık yapar dıkkat
[video=youtube;OWl9jrgvg6Q]http://www.youtube.com/watch?v=OWl9jrgvg6Q[/video],bagamlılık yapar dıkkat
OttomaN TigeR Üye Pondusss' Alıntı: LYS'ye hazırlanıyorum abi Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim latife yaptım
ANIL Admin Pondusss' Alıntı: www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-soh...-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. uzun zaman olmuş kimse yorum yapmayalı - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/ingilizce-muhabbet-konumuz-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. uzun zaman olmuş kimse yorum yapmayalı
Pondusss' Alıntı: www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-soh...-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. uzun zaman olmuş kimse yorum yapmayalı - - - Eklendi - - - Pondusss' Alıntı: www.maxicep.com/maxicep-oyun-ve-sohbet-cafe-c/ingilizce-muhabbet-konumuz-lets-speak-in-english-maxicep-35-287304.html Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. uzun zaman olmuş kimse yorum yapmayalı
cardanadam Üye MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Şeref abicim kalıcı olarak hiç gelmiyorsun Genişletmek için tıkla ... hoş buldum
MasteLaa' Alıntı: Hoş geldin Şeref abicim kalıcı olarak hiç gelmiyorsun Genişletmek için tıkla ... hoş buldum