endozom
Üye
Fatal Error Hatası
Merhaba arkadaşlar ben dizüstü bilgisayarımda win7 kullanıyordum format atmam gerekti ve xp pro 64 bit yüklemeye karar verdim kurarken cd de bazı dosyaların eksik olduğunu gördüm ve sonra burda beliren hataları
hatayı aldım. Şimdi sadece hatayı veriyor sonrasında reset atıyor. Reset atarken deleteye bastığımda bir şey olmuyor süürekli döngü halinde bu hatayı alıyorum. Format atma hakkında çok bilgim yok o yüzden çok basit bir hata ise kusura bakmayın bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim.Arkadaşlar elimde Windows XP Pro with SP3 var. Bilgisayara format atayım dedim. Format atma işlemi gayet güzel gidiyordu. Boot ayarlarını yaptım. XP'yi kurmaya başladım. C sürücüsünü NTFS dosya sistemini kullanarak biçimlendirdim. Çabuk olmayan haliyle.XP kurulmaya başladı. 15 sn geriye saydı sonra bilgisayar baştan başladı. XP yükleme sayfası göründü. Aşağıdaki resimde de göründüğü gibi Windows yüklenmeye başladı. Ancak FATAL ERROR hatası verdi. OK dedikçe her seferinde bilgisayar yeniden başladı ama hep aynı hatayı verdi. Şu an bilgisayarımı kullanamıyorum. Açtığımda sürekli Windows'u kur ekranı geliyor. Kesinlike yardımlarınızı bekliyorum. Açıklamaları detaylı yapabilirseniz sevinirim. Çünkü yeniden foruma konuyla ilgili şeyler yazarak sizleri rahatsız etmek istemiyorum