beklenen guncelleme geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beklenen guncelleme geldi
Evet arkadaslar galaxy note icin ics 4.0.4 almanya romu samfrimwarede yayinlandi
http://www.sammobile.com/2012/07/11/confirmed-samsung-start-android-4-0-4-updates-for-galaxy-note/

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

Türe

Türe

Üye
Hadi hayirli olsun , S2 icin olani mukemmel olmus baya hizlanmis 4.0.3 teki buglar ve takilmalar giderilmis

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Simdi bi sey sorcam bu guncellemeyi odinle kursam sorun cikmaz dimi?

emrelives2

Üye
şuan 2.3.6 sürümü yüklü, boşta iken ram kullanımı 350 mb civarı.. bunu kurunca 450 mb felan olur mu? yani fazla ram kullanacaksa açıkcası kurmak istemiyorum..

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Bende 4.1.1 Guncelleme yayinlandi sandim :) hayirli olsun

aşikar53

aşikar53

Üye
galaxy s2 icin ciktimi nerden yapiyoruz guncelleme yi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hadi hayirli olsun , S2 icin olani mukemmel olmus baya hizlanmis 4.0.3 teki buglar ve takilmalar giderilmis
Bi bize gelmedi şu 4.0.4 bekliyoruz Süleyman ne olucak bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Henüz gelmedi be Fatih'im beklemedeyiz. Şu an 4.0.3 kullanıyoruz stock rom. Cihaza rootlamayı düşünmediğim için çıkmasını bekliyorum zamanı belli değil yani :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi de ben xperia s telefonuma , geçen hafta android 4.0.4 güncellemiştim ...

Sony cihazlara erken mi geldi bu güncelleme ...

So

klongs

klongs

Üye
​erken geldi

SilentOne

SilentOne

Üye
sony çalışıyor ama su xperia s 4 çekirdekli olaydı iyidi kesin alırdım ama <3 s3 :D

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben yukledim super olmus harbiden. Odinle kurdum wipe data cachede yapdim super calisiyor. s3 teki pop up video ozelligi bile var)

- - - Eklendi - - -

Ben yukledim super olmus harbiden. Odinle kurdum wipe data cachede yapdim super calisiyor. s3 teki pop up video ozelligi bile var)

- - - Eklendi - - -

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

video rica etsek ?

doctorrr

doctorrr

Üye
buna jelly bean dan bişeyler kattınmı süleyman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt