Top Geçiren Kaleci :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pes bir video gibi ve o video da hersey belli kalıplar hep aynı faklı seyler yok.Korner olunca yandınız golü yediniz bi kere kaçarı yok.Defans aynen berbat.
İngiltere ile maç yapıyorum avrupa kupası inanın yeminle 4 gol attım ve Türkiye 4-2 önde dakika 73 oyundan alınıyorum kalmıs 17 dakika tam 3 gol yiyoruz durum 4-5.
Napcan mecbur alt+f4 tekrar yapcan ettigin küfürler kâr
:dry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pes bir video gibi ve o video da hersey belli kalıplar hep aynı faklı seyler yok.Korner olunca yandınız golü yediniz bi kere kaçarı yok.Defans aynen berbat.
İngiltere ile maç yapıyorum avrupa kupası inanın yeminle 4 gol attım ve Türkiye 4-2 önde dakika 73 oyundan alınıyorum kalmıs 17 dakika tam 3 gol yiyoruz durum 4-5.
Napcan mecbur alt+f4 tekrar yapcan ettigin küfürler kâr
:dry:

FIFA kasıyor malesef. Tek nedeni bu :) Bence PES karşısında kaybetmesinin en büyük nedeni benim için.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

FIFA'dakilerin yanında bu bir hiç :hmmm

kesinlikle hiç değil. FIFA'da maç içerisinde fazla hata göremezsiniz. PES'de ise hatasız pozisyon yok.

Türe

Türe

Üye

kesinlikle hiç değil. FIFA'da maç içerisinde fazla hata göremezsiniz. PES'de ise hatasız pozisyon yok.

ben örnek verdim. PEs'te o dediğin hataları hiç yaşamadım. örnek verirsen gözlemleyelim bizler de.

KayraBey

KayraBey

Üye
Pes neymiş? Bırakın Allah aşkına.Bir adam kendi kalesinden topu alıp karşı kaleye kadar yarış atı gibi koşabiliyorsa o oyun benim için bitmiştir.

- - - Eklendi - - -

Ölümüne FIFA !!! :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye
zevkler tabii :) peste her adam oyle kosamiyo , yine de oyunun hizli olmasi da bir tercih sebebi benim icin :) fifa benim icin fazla yavas

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt