Cimbom Hamit'i borsaya bildirdi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meboli

meboli

Üye
    Konu Sahibi
Cimbom Hamit'i borsaya bildirdi...
Galatasaray, Hamit Altıntop'un
transferi için görüşmelere
başlanıldığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel
futbolcu Hamit Altıntop için kulübü
Real Madrid ile görüşmelere
başlandığını duyurdu.

KAP'a gönderilen açıklama şu
şekilde: Profesyonel futbolcu Hamit Altıntop'un
transferi için kulübü Real Madrid FC ile
resmi görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyu gelişmelerden haberdar
edilecektir.

greenmile

greenmile

Üye
demek ki hamit bizde sıkıntı yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hamit , söz vermiş Galatasaray'a ... :)
Transfer haberlerinden bıktık artık . Biri alsın da kurtulalım ... :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hamit elden kaçtı mı yani tüh ya :zzz:

greenmile

greenmile

Üye
Hamit , söz vermiş Galatasaray'a ... :)
Transfer haberlerinden bıktık artık . Biri alsın da kurtulalım ... :D

bu işler paraya bakar ali.teknik ekip istemiyor olabilir yada bu işler belli olmaz.Bunların kapa bildiripte alamadığı oyuncular burdan istanbula duble yol olur:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

bu işler paraya bakar ali.teknik ekip istemiyor olabilir yada bu işler belli olmaz.Bunların kapa bildiripte alamadığı oyuncular burdan istanbula duble yol olur:D

Orası öyle tabi ... Transfer genel de bitmiyor bunlar da ... :D
Biz de Hamit in yerine oynayacak çok oyuncu var ...

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Hamit sürekli oynayan bir oyuncu değil o tempoyu kaldıracağını hiç sanmam alınabilir de alınmayabilir de ama bence o para edecek bir futbolcu değil

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle ...
Çok fazla paralar söyleniyor medya da ne kadar doğru tartışılır orası . Ama yıllık 3,5 milyon euro falan deniyor , kesinlikle o kadar etmez ... Real Madrid de 1 senede 5 maça çıkabilmiş . Hesapla işte değer mi değmez mi ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Otroligt

Otroligt

Üye
Bence fenerbahçenin hamite ihtiyacı yok. Seneye belki düşünülebilir ama bu sezon gerek yok bence :hmmm

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
çokta heveslenmeyin bence bundan önceki sayısız sonuçlanmayan borsaya transfer bildirimleri gibi olabilir :ehe

clawiss

clawiss

Üye
bence hamit gelir ve başarılı da olur. bazı arkadaşlar o tempoyu kaldıramaz demiş real madridin bırak yedeğini 18 yaş altı kadrosundaki oyuncusu dahi 90 dakikayı kaldırabilecek güçtetir. o yüzden hamit o tempoyu kaldıramaz gibi yorumları gerçekçi bulmuyorum

burakkk97

Üye
bari maç başına para alsa

India

India

Üye
fenerbahçe isterse hamit'i alabilirdi. alamayınca da zaten iyi oyuncu değil oldu

Joker.

Joker.

Üye
fenerbahçe isterse hamit'i alabilirdi. alamayınca da zaten iyi oyuncu değil oldu

Katılıyom kardeş.
_Hamit Fenere Gelicek
_Çok iyi oyuncu
-
Hamit Galatasaraya Gelicek
-Oyuncu mu o
Gibi oldu

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
sıra burak yılmazda :disko:

greenmile

greenmile

Üye

hamit fenere gelseydi de aynı şeyleri söylerdim.Hamit kaç yaşında kaç yıl faydalanacaksın.Hamit takımda hiçbir zaman maestro olmadı.Maestro olmayan bir adama da o kadar para vermek bana göre yanlış.Hamit'te aklı kariyerinin son transferi ve adam alabildiğinin fazlasını isteyecek.

ve bir gerçek daha var ben Fenerbahçe'nin isteyipte alamadığı tek bir oyuncu hatırlamıyorum ancak Gs'nin isteyip hatta resmi sitesinde Stoch Galatasaray'da diye başlık atıp alamadıklarını çok iyi biliyorum.

ssercan

Üye

hamit fenere gelseydi de aynı şeyleri söylerdim.Hamit kaç yaşında kaç yıl faydalanacaksın.Hamit takımda hiçbir zaman maestro olmadı.Maestro olmayan bir adama da o kadar para vermek bana göre yanlış.Hamit'te aklı kariyerinin son transferi ve adam alabildiğinin fazlasını isteyecek.

ve bir gerçek daha var ben Fenerbahçe'nin isteyipte alamadığı tek bir oyuncu hatırlamıyorum ancak Gs'nin isteyip hatta resmi sitesinde Stoch Galatasaray'da diye başlık atıp alamadıklarını çok iyi biliyorum.
32 yasında ne yapacagı meçhul bir yabancıya 2.85 vermektense Hamit'e o kadar parayı veririm
Ayrıca çok uzağa gitmene gerek yok gecen sene Selçuk transferinde Galatasarayin Fener'e attıgı çalımı sanırım icine sindirememissin hala ;)

'Sefer

'Sefer

Üye
:ehe aziz yıldırımın ısrarla hasan şaşı kaç kere transfer etmek istediğini arkadaş çabuk unutmuş

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Moskovoya gitmiş adanı alamazsın kardeş :]

bu gün trtspor anlaştı diyordu sondakika olarak geçtiler. birde ambrabat ı da aldık şükür :D kap a bildirilmiş. GALATASARAYın resmi sitesinde var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...