Tüylerim diken diken oldu yaa..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Tüylerim diken diken oldu yaa..
Baba Üstümü Ört
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O bos mezara ilk bekçiyi gömerdim.Bu nasıl bi mide nasıl bi psikolojidir

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bunlara nekrofilimi ne deniyo. Şerefsiz, dinsiz, ahlaksız köpek!

Turan

Turan

Üye
adamın yerinde olsaydım açıkca söyleyeyim tüm Dünya benden söz ederdi. o adama akla gelmeyecek işkenceler yapardım.ama asla öldürmezdim.

kraldost

kraldost

Üye
töbe töbe

larten123

larten123

Üye
3-4 sene önce okumuştum çok kötü bir durum

burakkk97

Üye
insandışı varlık :sinir

Malamadrı

Malamadrı

Üye
O bekçi öbür dünyada onun bedelini ağır öder

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Sonuna kadar cok guzeldi ama sonunda bes para etmez biri dahil olmus

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
dıııııııııııııııııt!!!
biiiiiip!!!
Şunu benim elime verseler keşke!!!!

sami41

Üye
gerçek olamaz ! Insanlık dışı ! Insan inanamıyo ! Ey büyük ALLAHIM..

cukuleaks

Üye
Bilmemne cocugu annesiz köpek :sinir

- - - Eklendi - - -

Ya yok bida ilginc olaylar bolumune girmiycem psikolojim bozuluyor :sinir

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
:sinir
:off:
:vur
:grrr:
:dayak:
:sahan:

Tüylerim Diken Diken Oldu Yaa Ben O Babanın Yerinde Olsam O Bekçi Midir Nedir Onun Ta ..........

Jitou

Jitou

Üye
Baba Üstümü Ört
Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış...

Daha önce paylaşılmış Alıntı olduğunu yazman gerekirdi:zzz:

lolaman

lolaman

Üye
Bu adama hayattayken yapardım bunu ben cüsseli bi adam tutardım yollardım evine adamı ....... yaptırırdım ona yeter zaten bu.

pelın_

Hayır bu nasıl bı sapık bı ınsanms ya ölu bı kızdan nasl........ Allahm böle insanları nasl bilıyosan öle yap

thelodos

Üye
na piskojiyse artik adam kafayi yemis :@

tempestshine

tempestshine

Üye
bu baya eski bir öykü.ben bunu duyduğumda 8 yaşındaydım.hesap edin artık.

MuhammedAliAKB

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...