Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948289]
bring on it parçası boyka söylemiyordu şarkı hiç.
[/QUOTE]

boyka du yu hear me ? :D duyuon mu alooo

MrTech

MrTech

Üye

Yaşarım gülüm 9.sınıf da arkadaş çevrene düz kısımda çok dikkat et çok önemli :hmmm

Meslekte Dahil mi ? :hmmm Bizimkiler Diyorki Hemen Kalkın Mevzu Yapın Falan Agırbaslı Olun Yoksa Sizi Ezerler Falan :hmmm

- - - Eklendi - - -

Yaşarım gülüm 9.sınıf da arkadaş çevrene düz kısımda çok dikkat et çok önemli :hmmm

Meslekte Dahil mi ? :hmmm Bizimkiler Diyorki Hemen Kalkın Mevzu Yapın Falan Agırbaslı Olun Yoksa Sizi Ezerler Falan :hmmm

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Neyse benim sarj bitti.İyi geceler :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Herkese bende kokanreç :kıskıs: ( kokoreç )

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye

- - - Eklendi - - -

Mevzu yapabilirsin o bizde sürekli üstüne yürüyenden korkma çok serseri vardır kendini bi b*k zanneden senden onların üstüne yürü
Ağır başlı olabilirsin ama arkadaşlarını iyi seç çok kötüler vardır :hmmm

StunnerDead

StunnerDead

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948302]
kuzu diyor diye gıcık olmuştum ama şuan arkadaşım :D

Nayırrr olmaz :D
[/QUOTE]

bizi unuttun ama ..

MrTech

MrTech

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948289]
bring on it parçası boyka söylemiyordu şarkı hiç.
[/QUOTE]
dedigim bu

MasteLaa

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4948302]
kuzu diyor diye gıcık olmuştum ama şuan arkadaşım :D

Nayırrr olmaz :D
[/QUOTE]
Kuzuyu bizim ailede kullanırlar kardeşim :) Ben babama,anneme hatta arkadaşlarıma da derim mutlu olurlar severler ve alışkanlık işte :D Bu arada alıntı yaparken sende Font diye bir şey çıkıyor onu silmeden alıntı yapamıyorum :)

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye

Kuzuyu bizim ailede kullanırlar kardeşim :) Ben babama,anneme hatta arkadaşlarıma da derim mutlu olurlar severler ve alışkanlık işte :D Bu arada alıntı yaparken sende Font diye bir şey çıkıyor onu silmeden alıntı yapamıyorum :)

Bzimde 1 Tanıdık vardı Goçum derdi ama sadece kendisi annesine falan çok saygısızdı :zzz:

Üst Alt