X-plore 1.02 lonely cat games in ünlü explorer uygulaması) os9.x

Sponsorlu Bağlantılar

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
X-plore 1.02 lonely cat games in ünlü explorer uygulaması) os9.x
Hemen kurup kullanmaya başlayabilirsiniz. Zaten BİNPDA tarafından cracklidir.
Bölümde Arama yaptım (arama butonu ile) eğer ben gözden kaçırdıysam özürdilerim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bboyemir ve hhh666

kunteperto

Üye
Sagol kardes emege saygi

pika

Üye
saol
çok
teşekkürler

kerem5555

Üye
tşk................

coolll

coolll

Üye
bunun ***** nerde süresi geçmiş sertifika diyor

royan_367

royan_367

Üye
slm nbr

meteorolojik

Üye
süperr

ÇAKALROSE

Üye
ya bu sertifikasız olanı yok mu bunun? yoksa buraya koymanın paylaşıma açmanın anlamı ne? herkes gider kendi resmi sitesinden indirir öyle değil mi? arkadaşlar bence böyle paylaşım olacağına hiç paylaşmayın daha iyi

coolll

coolll

Üye
Bu siteden 100 lerce pro indirdim hiç biri çalışmıyo kardeşim biraz dikkat edin milletin kotasından zamanından yiyosunuz yazık!
adam gibi pro yükleyin

sangers

Üye
tskurler cok saol

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
Bu siteden 100 lerce pro indirdim hiç biri çalışmıyo kardeşim biraz dikkat edin milletin kotasından zamanından yiyosunuz yazık!
adam gibi pro yükleyin

programlar denenerek konuluyor... bence siz adam gibi symbian programları yüklemeyi öğrenin... bilmiyorsanızda sorun (bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır)...

bize çemkirmek yerine yaşadığınız problemi yazarsanız yardımcı oluruz. ama çemkirmek ve çamur atmak daha kolay sanırım...

Saygılar.

ceparsivi

Üye
eyvallah kardeş ellerine sağlık

sevsineren60

Üye
On Tane Yaz Dik Yine Yok Dalgami Bu Yaaa

berkay20011

Üye
tesekkurler arkadaslar cok isime yaradı

sublieutenant

sublieutenant

Üye
adam gibi pro yükleyin

ne kotası yaa 280kb. ayrıca program kapı gibi! beğenmiyosan indirme kardeşiiiiim......

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ya bu sertifikasız olanı yok mu bunun? yoksa buraya koymanın paylaşıma açmanın anlamı ne? herkes gider kendi resmi sitesinden indirir öyle değil mi? arkadaşlar bence böyle paylaşım olacağına hiç paylaşmayın daha iyi

kardeş sertifikayı programı paylaşan değil- yapan şirket verir... bunu aklından çıkarma, telefonu kullanmasını bilmiyosan sor soruştur öyle çamur at millete.........:nono:

cnrokt

cnrokt

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sertifikayı programı paylaşan değil- yapan şirket verir... bunu aklından çıkarma, telefonu kullanmasını bilmiyosan sor soruştur öyle çamur at millete.........:nono:

:) savunmanız için teşekkürler.. 1 mesajlı geliğ geçici üyelerin (alıp kaçan) dediklerini bu takar takmamalıyız..

zaten bir yerde sabit kalsalar ve sorup cevaplar alsalar öğrenecekler ama onlar her yerden işine yarar şeyi alıp kaşmayı seçiyor... sonrada bilgisizliğinden beceremeyince paylaşanlar eksik paylaşım yapmış oluyor onun gözünde....

benim gözümde onların yazdıklarının hiç bir değiri yok... alıp işine yarayıp kaçmış ise bu yeterli...

hakantopbasi

hakantopbasi

Üye
eyvallah kardeş paylaşım için:sn:
ellerin dert görmesin

bbuurraakk71

Üye
allah razı olsun kardeş

Üst Alt